20/03/2024 | Leestijd 2 minuten

Sporten met tot wel 15% korting? Met YourCampus kan het!

Na een lange dag in de winkel is het soms lastig om nog energie te vinden voor een sportsessie. Maar wat als we je vertellen dat er nu een exclusief en voordelig sport- en wellness aanbod is, afgestemd op jouw voorkeuren? Met YourCampus krijg je superkorting!

Sporten met tot wel 15% korting? Met YourCampus kan het!

Als medewerker in de retail non-food heb jij gratis toegang tot de app van YourCampus, zo kun je altijd en overal gebruik maken van alle leuke extra’s. De app zit boordevol voordeel en aanbiedingen van meer dan 200 populaire merken en bedrijven, zoals Fit20, Viteezy, Hello Fresh, Apple, Booking.com, Ticketmaster en nog veel meer!

4000 sportlocaties

YourCampus heeft bekend gemaakt dat ze nu ook samenwerken met meer dan 4000 sportlocaties in Nederland, waaronder bekende namen zoals Basic-Fit, TrainMore en SportCity.

Deze locaties bieden een breed scala aan workouts, zodat je kunt kiezen wat het beste bij je past en waarmee je na een drukke dag heerlijk kunt ontspannen. Of je nu de voorkeur geeft aan krachttraining, groepslessen, yoga, een sauna of massage, er is voor ieder wat wils.

Je hebt nu echt geen excuus meer om niet naar de sportschool te gaan, want je krijgt tot wel 15% korting op je abonnement bij ruim 4000 sportlocaties in Nederland! Benieuwd? Het enige wat je hoeft te doen is de YourCampus app downloaden, door op deze link te klikken.

Door regelmatig te sporten, kun je niet alleen fysiek fit blijven, maar ook mentaal opladen en stress verminderen. Ontdek de voordelen van ons exclusieve sportaanbod voor werknemers van retailketens. Dus meld je aan, download de app en aan de slag!

Meer weten?

Het voordeel van Yourcampus geldt alleen voor medewerkers die werken in de retail non-food, zoals mode, schoenen, sport- en woonwinkels, en bijvoorbeeld tuincentra.

Meer info