10/02/2021 | Leestijd 2 minuten

Schrijf je in voor een gratis opleiding t.w.v. minimaal € 1.250,-

Jezelf blijven ontwikkelen is belangrijk. Niet alleen op korte maar ook op lange termijn. Het mooie is dat medewerkers in de retail non-food nu tijdelijk een regeling is om gratis een opleiding te volgen. Je kunt kiezen uit zeven traingen. Via de subsidie van NL Leert Door worden de kosten voor een opleiding door de overheid vergoed.

Schrijf je in voor een gratis opleiding t.w.v. minimaal € 1.250,-

Scholing draagt bij aan jouw eigen werkplezier. Je ontwikkelt en investeert in jezelf én je doet nieuwe kennis en vaardigheden op die je direct in de praktijk kan brengen! Daardoor sta je zelfverzekerder op de werkvloer. Daarnaast verbetert het jouw positie op de arbeidsmarkt. En dat is belangrijk, zeker in onzekere tijden.  

Zeven gratis op opleidingen 

Er zijn 7 retail-opleidingen geselecteerd waar je uit kunt kiezen. De reguliere prijs van de trainingen bedraagt minimaal € 1.250,-, maar door de subsidie van NL Leert Door zijn deze opleidingen nu tijdelijk volledig gratis. Na afloop ontvang je een certificaat.
Je kunt kiezen uit:


De opleidingen via NL Leert Door zijn bestemd voor retailmedewerkers van 18 jaar tot en met de AOW-gerechtigde leeftijd. Werknemers kunnen zichzelf aanmelden, werkgevers kunnen (teams van) medewerkers opgeven.

Wanneer kunnen de trainingen worden gevolgd? 

Van 1 februari 2021 tot en met 1 juli 2021 worden de trainingen in kleine klassen gegeven. Het hangt nog af van de maatregelen of deze online of klassikaal plaatsvinden. Als je een opleiding wilt volgen kun jezelf nu aanmelden bij DETEX Opleidingen of OVD Opleidingen. Zij handelen ook het administratieve gedeelte verder af. 

Interesse? Meld je snel aan! 

In de retail non-food werken 170.000 medewerkers. Er zijn slechts 2.000 trainingsplekken beschikbaar. Dus meld je bij interesse snel aan, want vol is ook écht vol! 

Meer weten?

Wil je meer weten over de verschillende opleidingen en je aanmelden, kijk dan hier.

Meer info