02/05/2022 | Leestijd 1 minuut

NL Leert Door: de lol van nieuwe dingen leren

Jezelf blijven ontwikkelen is belangrijk voor nu en voor jouw toekomst. Dat is nuttig, want zo blijf je flexibel op de arbeidsmarkt. Maar het vooral ook leuk! Dat vertellen medewerkers van die via NL Leert Door een gratis training hebben gedaan.

NL Leert Door: de lol van nieuwe dingen leren

Werk je in de retail dan kun je kun je via NL Leert Door helemaal GRATIS allerlei verschillende opleidingen en trainingen doen ter waarde van € 575,- tot € 1650,-.  Een buitenkans die je niet mag missen! De overheid betaalt namelijk de kosten voor medewerkers die werkzaam zijn in de retail non-food via de subsidie van NL Leert Door. De regeling was de afgelopen twee jaar een groot succes en is dit jaar daarom extra verlengd en voorzien van een nieuw aanbod van opleidingen.  Er zijn trainingen over veiligheid en agressie, gastvrijheid, verkoop, vitaliteit, leidinggeven en nog veel meer. Maar wees er snel bij want vol = vol!

Enthousiaste deelnemers

Ben je nieuwsgierig hoe het is om een gratis opleiding via NL Leert Door te doen?  Wij gingen onder meer langs bij Tuincentrum Wijchen, Takko Fashion, Kok Wooncentrum en Free Wear waar deelnemers enthousiast hun verhaal vertellen.

Wil je nog meer verhalen horen? Bekijk dan hier de video’s waarin winkelmedewerkers hun ervaring delen.

Meer weten?

Lees hier meer over de trainingen die je kunt volgen, o.a. van OVD Opleidingen, Detex Opleidingen en Van Kraaij Educatie, en hoe je je kunt aanmelden.

Meer info