19/08/2019 | Leestijd 2 minuten

Met Open je blik, is geen vraag te gek

Hoe ga op een luchtige manier met elkaar in gesprek over jouw wensen, doelen en dromen over de toekomst? Met de vragen uit ‘Open je blik’ raak je gemakkelijk aan de praat.

Met Open je blik, is geen vraag te gek

Praten met elkaar is de basis voor een fijne samenwerking en goede werkrelatie. Toch kan het voor medewerkers en leidinggevenden best lastig zijn om echt met elkaar in gesprek te gaan. Zeker als het over gevoelens of werkgerelateerde zaken gaat. Hoe start je zo’n gesprek, hoe houd je het luchtig, leuk en heb je er samen ook echt wat aan? Daarvoor is Open je blik bedacht; een blik vol kaartjes met vragen als start van een goed gesprek.

Rake vragen

De vragen gaan over jouw wensen, doelen en dromen over de toekomst. Je kunt de kaartjes gebruiken tijdens een werkbespreking, dagstart of als begin van een werkgesprek (functioneringsgesprek) om met elkaar over je werk te praten. Er zijn geen spelregels of winnaars, gewoon een kaartje pakken en het gesprek beginnen.

Download of bestel

Winkels die zijn aangesloten bij INretail kunnen voor € 10,- een compleet blik met kaartjes bestellen. Er is ook een DIY-pakket met alle vragen dat je gratis kunt downloaden. Knip de vragen uit, doe ze in een pot of blik en ga aan de slag! 

Gratis coachingsadvies

Je kunt natuurlijk op je werk praten over je werk, maar dat kan ook met iemand van buiten het bedrijf. Van 16 t/m 20 september is het Week van de Loopbaan. Dan kun je - als je in de retail werkt - gratis met al jouw vragen terecht bij een ervaren loopbaancoach. Een coach kan je bijvoorbeeld helpen ontdekken waar jij goed in bent, hoe je kunt doorgroeien in je baan, wat je in de toekomst wilt. Een coach helpt je graag verder komen.

Meld je nu vast aan voor een vrijblijvend telefonisch gesprek van 15 minuten. Dat kost je niets. Ga naar de website van Youfit@retail en laat je gegevens achter, plus de dag en tijdstip dat je in de Week van de loopbaan wilt worden gebeld. De coach neemt dan contact met je op.