13/08/2019 | Leestijd 1 minuut

Meld je aan voor gratis advies van een loopbaancoach

Heb je vragen over je werk? Wat je in de toekomst wilt? Welke baan nu eigenlijk het beste bij jou past? Tijdens de Week van de Loopbaan -van 16 t/m 20 september- kan je als je in de retail werkt gratis met al jouw vragen terecht bij een ervaren coach.

Meld je aan voor gratis advies van een loopbaancoach

Misschien wil je weten hoe je meer plezier krijgt in je werk. Of wil je wel een stapje hogerop, maar weet je niet goed hoe. Of ben je benieuwd naar wat jouw sterkste kant is en hoe je die het beste in je baan kan benutten. Nu is je kans om erachter te komen! In de Week van de loopbaan zitten coaches klaar om je een kwartier lang telefonisch advies te geven. Ze bieden je een luisterend oor en praktische tips. En dat kost je niets! En, gekke vragen bestaan niet, dus probeer het eens keer, zo’n gesprek met een coach!

Aanmelden

Meld je nu vast aan voor een persoonlijk gesprek. Ga naar de website van Youfit@retail en laat je gegevens achter, plus de dag en tijdstip dat je in de Week van de loopbaan wilt worden gebeld. Je vindt op deze site ook slimme tips en handige test om meer te weten te komen. Maak een account aan en je kunt meteen zelf aan de slag.