30/09/2022 | Leestijd 3 minuten

Maak het in de mode: leuke banen in fashion (fulltime & parttime)

Mode staat nooit stil. Dus een baan in de fashion-industrie wordt nooit saai. Als medewerker in de retail - zoals een boetiek, bruidsmodewinkel of schoenenzaak - maak jij de wereld elke dag weer een stukje mooier met jouw stijlvolle adviezen en bezorg je klanten een leuke dag. Deze banen in de detailhandel mode wachten op jou… Check Indeed voor een selectie van nog meer leuke banen in de mode!

Maak het in de mode: leuke banen in fashion (fulltime & parttime)

Parttime verkoopmedewerker – Jan Pas Schoenen, Den Ham

Bij het Overijsselse Schoenenhuis Jan Pas ben jij het aanspreekpunt van de winkel. Je helpt het ene moment een moeder met een paar sneakers voor haar zoontje, het volgende moment houd je het magazijn op orde en voor je het weet zit je weer achter de computer om bestellingen te verwerken in de webshop… Lekker veel afwisseling, dus!

https://indeedhi.re/3fepvxP

Verkoopmedewerker kleding allround – Bas de Wit, Leiden

Vind jij chique herenmodemerken helemaal het einde en gaat jouw hart sneller kloppen van merken als Profuomo, Tommy Hilfiger, Cavallaro, Mason’s en Colmar? En kan jij werken op een hoog serviceniveau? Bas de Wit is dé herenmodezaak van Leiden en een leuk en gezellig familiebedrijf met fijne collega's, bovendien.

https://indeedhi.re/3dEuWpz

Parttime shopmanager – Blush Mode, Rijssen

Als parttime shopmanager van Blush Mode neem jij de leiding over het verkoopteam van de winkel en volg jij de laatste modetrends. In deze modewinkel zoeken ze naar een gedreven shopmanager, die graag verkoopdoelen haalt en klanten met veel enthousiasme adviseert over een nieuwe outfit.

https://indeedhi.re/3BLdUOp

Bruidsmodeverkoper – AMIGA Bridal Store, Breda

Is bruidsmode helemaal jouw ding? Bij AMIGA Bridal Store is je werkdag afwisselend en krijg je veel verantwoordelijkheid. ’s Morgens open je de winkel, controleer je of er voldoende champagne koud staat en of alles er tiptop uitziet voor een nieuwe dag. Je hebt een volle agenda met afspraken. 

https://indeedhi.re/3flaR88

Weekendhulp – Musthave District, Den Bosch

Wil jij graag werken in een paradijs van fashion musthaves en andere leuke hebbedingetjes? Bij Musthave District krijg je niet alleen een leuke bij(baan), maar maak je ook van dichtbij mee hoe je een eigen onderneming en webshop in fashion runt. Leerzaam, dus!

https://indeedhi.re/3BKy4Iu

Verkoopmedewerker – Ligtenberg Linnen & Lingerie, Rijssen

Als medewerker van Ligtenberg Linnen & Lingerie duik je in de zachte wereld van lingerie, nachtmode, bedlinnen, badgoed en keukengoed. Heb jij gevoel voor kwaliteit en ben je sociaal ingesteld, dan kun je hier misschien wel aan de slag.

https://indeedhi.re/3CaZSqM

Verkoopmedewerker – Strating Schoenen, Bussum

Strating Schoenen zoekt naar een spontane en energieke verkoopmedewerker met liefde voor schoenen ter ondersteuning van het gezellige team. Als verkoopmedewerker kun jij je helemaal inleven in de wensen en behoeften van de klant en weet jij perfect maatwerk af te leveren.

https://indeedhi.re/3C8nj46

Meer weten?

Verder neuzen tussen leuke banen? Hier vind je meer vacatures voor werk in de winkel.

Meer info