27/03/2023 | Leestijd 3 minuten

Meer grip op je geld? Geldfit helpt!

Je hebt misschien wel de Week van het geld voorbij horen komen. Altijd een goed moment om even bij je eigen financiën stil te staan. Lukt het lastig om te eindjes aan elkaar te knopen? Is het tijd om je geldzaken op orde brengen? Geldfit helpt met tips, tools en persoonlijke hulp.

Meer grip op je geld? Geldfit helpt!

Voor veel mensen wordt het steeds moeilijker om financieel  ‘fit’ te blijven. Dat is niet zo raar, in deze tijden waarin alles steeds duurder wordt. Op de site van Geldfit staat het vol praktische informatie, tools en tips om je geldzaken op orde te brengen of te houden. De site is er speciaal voor medewerkers met een baan in de retail. We lichten er een paar uit.

Wat is ‘geldfit’?

Heb jij genoeg inkomen om al je vaste lasten te betalen? Of kom je aan het eind van de maand steeds geld te kort? De balans tussen je uitgaven en inkomen, bepaalt hoe ‘geldfit’ je bent. Om je financiële gezondheid op peil te houden, is het verstandig af en toe de balans opmaken. Hoe geld-fit ben jij eigenlijk? Doe deze makkelijke geldfit-test van Geldfit.nl en ontdek binnen 2 minuten wat jij kan doen. Liever een persoonlijk advies? Bel gratis 0800-8115.

Handige gids: energie

Hoge energieprijzen. We hebben er allemaal mee te maken. Hoe voorkom je dat het een probleem wordt? Op Geldfit vind je een online energiegids met alles wat je wilt weten over toeslagen, besparen of ondersteuning.

Loonbeslag: hoe werkt het?

Als je hoge schulden hebt, dan kun je te maken krijgen met loonbeslag. Loonbeslag betekent dat een schuldeiser je loon of uitkering kan opeisen. De deurwaarder legt beslag op je inkomen voordat het op je rekening staat. Hiermee wordt je schuldeiser betaald. Je bent niet de enige met loonbeslag. Het kan opluchten om je verhaal te doen bij je werkgever. Je hoeft niet bang te zijn dat na het gesprek iedereen van je problemen weet. Alles wat je aan je werkgever vertelt is vertrouwelijk. Wil je persoonlijk advies of je hart luchten? Bel dan gratis 0800-8115.

Online buddy

Zit je met je financiën in de knoop en kun je hulp gebruiken je geldzaken op orde te brengen? Dan kan een buddy handig zijn. Download gratis de app van fiKks, kies jouw persoonlijke buddy en vraag online om hulp.

Meer weten?

Op Geldfit vind je gratis informatie over geld in jouw situatie. Ze helpen je op weg met tips of een persoonlijk advies. Je kunt ook -bellen met 0800-8115. Bij Geldfit helpen ze graag om je geldzorgen aan te pakken.

Meer info