28/08/2019 | Leestijd 1 minuut

Keihard trainen voor het NK Woningstofferen

Wie kampioen wil worden, zal keihard moeten trainen. Dat geldt ook voor het NK Woningstofferen dat in september wordt georganiseerd. Dan gaan de beste woningstoffeerders van Nederland met elkaar de strijd aan. 

Keihard trainen voor het NK Woningstofferen

Het Nationaal Kampioenschap Woningstofferen vindt plaats tijdens de vakbeurs Incoda in Gorinchem (16, 17 en 18 september). Iedere woning- en/of projectstoffeerder kan meedoen aan dit NK, inclusief junioren die hun eigen competitie hebben. Tijdens het kampioenschap krijgen de deelnemers verschillende opdrachten waarbij diverse vloerbedekkingssoorten moeten worden gebruikt. 

De organisatie is mede in handen van Woontotaal Academy. Bij dit trainingscentrum in Zoetermeer kwamen een aantal junioren bij elkaar om onder toeziend oog van trainer John Keppel hun vaardigheden te perfectioneren. Werk in de winkel ging kijken hoe het er tijdens de training aan toe ging.

Word interieurvakman!

Nieuwsgierig naar hoe je zo’n vakman of -vrouw wordt? Of ken je iemand waar dit vak echt iets voor is? Kijk dan voor meer informatie op de site van Interieurvakman m/v.