14/05/2019 | Leestijd 1 minuut

Jouw mening is een fashioncheque waard!

Hoe zie jij jouw toekomst in de retail? Het is je vast niet onopgemerkt gebleven dat in de retail veel aan het veranderen is. Er zijn steeds meer online winkels, technologie is niet meer weg te denken in de winkelstraat en klanten zijn behoorlijk veeleisend. Die veranderingen hebben een grote invloed op jouw baan nu en in de toekomst.

Jouw mening is een fashioncheque waard!

We zijn benieuwd waarom jij ervoor hebt gekozen om in de retail te werken. Wat vind jij het leukst en meest belangrijk aan je werk? Ben je bezig met je loopbaan(ontwikkeling)? Of niet? Met jouw antwoorden kan de retailsector de juiste koers bepalen om te zorgen dat in de toekomst vraag en aanbod op de arbeidsmarkt op elkaar af zijn gestemd.

Wij willen je daarom graag vragen om mee te doen aan dit korte onderzoek. Het invullen van de enquête kost je slechts 5 minuten!

Wil je kans maken op een fashioncheque t.w.v. 50 euro? Laat dan je e-mailadres achter! Uiteraard wordt je e-mailadres losgekoppeld van je antwoorden, zodat anonimiteit kan worden gegarandeerd. Bedankt voor je medewerking!

Aanmelden nieuwsbrief  sign up for newsletter