16/09/2021 | Leestijd 2 minuten

Je toekomst? Die bepaal jij! En Youfit@retail helpt je daarbij

Ga je met veel plezier naar je werk? Mooi! Maar ook als alles op rolletjes loopt, is het goed om af en toe stil te staan bij je baan. Haal je alles uit jezelf wat erin zit? Waar wil je staan over 5 jaar? Youfit@retail helpt je graag om je loopbaan uit te stippelen. Daar is een heel pakket voor zoals gratis workshops, leuke online opdrachten, maar je kunt ook gratis begeleiding krijgen van een loopbaancoach.

Je toekomst? Die bepaal jij! En Youfit@retail helpt je daarbij

Deze week is de Week van de loopbaan. Een reminder om niet te vergeten dat het goed is om af en toe eens de balans op te maken over je werk. Draai je misschien meer op routine dan op passie? Past je baan nog wel bij je? Nu hoeft je heus niet meteen op zoek naar een andere baan, maar nadenken over de toekomst is goed om uit te vinden wat je echt wilt.

Handige opdrachten

Youfit@retail kan je daarbij helpen! Met gratis coaches, een helpdesk, workshops en een online platform vol praktische tips en handige opdrachten waarmee je verder komt in jouw loopbaan. Denk bijvoorbeeld aan tips voor een goed cv, handige opdrachten om te ontdekken waar je in uitblinkt en hoe je jouw talent het beste kunt benutten. Dus aan de slag!

Gratis begeleiding

Zit je met vragen en wil je graag advies? Dan is (gratis) loopbaancoaching iets voor jou. In gesprek met een loopbaancoach ga je op zoek naar antwoorden op vragen zoals Wat kan ik goed? En wat wil ik nu, of wat wil ik in de toekomst? Ik wil me verder ontwikkelen, maar hoe? Voor iedereen is er weer een andere reden om zich aan te melden voor een loopbaancoach. In één tot vijf gesprekken krijg je antwoord op al je loopbaanvragen en bepaal je samen de stappen die je kunt zetten en ben je klaar voor jóuw toekomst.

Meer weten?

Wil je meer weten over gratis coaching, of welke workshops worden gegeven? Ga dan naar de site van Youfit@retail.

Meer info