15/04/2020 | Leestijd 2 minuten

Hoe maken we het interessant voor jongeren om zich te blijven ontwikkelen? Denk mee!

Zoals je vast wel weet is de sector retail zichzelf aan het heruitvinden. Steeds meer mensen winkelen online in plaats van in fysieke winkels en klanten vragen steeds meer service. Hierdoor is het voor jonge medewerkers in de retail extra relevant om te doen aan zelfontwikkeling en een leven lang leren. Maar hoe krijgen we deze jonge generatie retailmedewerkers zover? Hiervoor vragen wij jouw hulp!

 

Hoe maken we het interessant voor jongeren om zich te blijven ontwikkelen? Denk mee!

Blijven ontwikkelen 

CNV Jongeren en James uitvoerder van loopbaanplatform Youfit@retail, zijn op zoek naar enthousiaste en ambitieuze jonge retailmedewerkers (tot 35 jaar) die willen mee denken over vernieuwing binnen de sector. Met zo’n 10 andere jonge collega’s doe je mee aan drie co-creatiesessies die in de avonduren in de regio Utrecht gehouden worden op 8, 15 en 22 september. In het kader van ‘jong geleerd is jong gedaan’ ga je nadenken over hoe jij en jouw collega's gestimuleerd kunnen worden om jezelf te blijven ontwikkelen, zodat je een betere kans hebt om aan het werk te blijven. Jullie gaan bovendien gezamenlijk een aantal adviezen ontwikkelen. Deze presenteren jullie aan de centrummanagers en/of werkgevers. Vervolgens worden jullie adviezen breed verspreid binnen de sector! 

Doe mee!  

Lijkt het je interessant om mee te doen? En ben je jonger dan 35 jaar met een baan in de retail? Meld je dan aan via info@jamesloopbaan.nl, o.v.v. jong geleerd is jong gedaan of ga naar het aanmeldformulier op de Youfit@retail.nl.

Bekijk hier de flyer van de oproep “Jong geleerd = jong gedaan"

Meer weten?

Lees hier meer over denktank en meld je aan via het aanmeldformulier.

Meer info