20/04/2021 | Leestijd 2 minuten

Hoe belangrijk is jouw loopbaan? Doe mee met de enquête!

De retail verandert, en door de coronacrisis gaat dit sneller dan ooit. Om alle ontwikkelingen bij te kunnen benen, is blijven leren en ontwikkelen van groot belang. Dat vinden de overheid en de sector, maar hoe kijk jij hier als retailmedewerker zelf tegenaan? Doe mee met de enquête en laat weten wat jij van scholing en loopbaanontwikkeling vindt!

Hoe belangrijk is jouw loopbaan? Doe mee met de enquête!

Een leven lang leren is het nieuwe devies. Ofwel: zorg voor up to date kennis en vaardigheden bij te blijven in je vak en zeker te zijn van een baan. Dat kan door het volgen van workshops, trainingen of opleidingen of coaching op maat. De overheid en de retailsector maken dit mogelijk, bijvoorbeeld met het Individueel Ontwikkelbudget en de campagne NL Leert Door

Doe mee! 

Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW)onderzoekt hoe medewerkers in de retailnon-food aankijken tegen loopbaanontwikkeling en scholing. De resultaten van het onderzoek worden gebruikt om scholing voor iedereen zo toegankelijk mogelijk te maken. Hoe meer medewerkers uit de retailsector meedoen aan de enquête, hoe gerichter de ondersteuning van de overheid kan worden. Dus doe mee! Dat kan door deze vragenlijst in te vullen en te laten weten wat jij belangrijk vindt. Meedoen kan tot 7 mei.

Kans op 2x een bioscoopbon

Deelname kost je slechts 10 minuten en is geheel vrijblijvend en anoniem. Als dank voor jouw deelname aan het onderzoek verloten wij een aantal sets van twee bioscoopbonnen, voor als straks de bioscopen weer opengaan. Als je mee wilt loten, kun je aan het eind van de vragenlijst je mailadres invullen.

Meer weten?

Wil je meedoen aan de enquête? Ga dan hier naar de vragenlijst.

Meer info