02/08/2019 | Leestijd 1 minuut

Haarlem als shoppingparadijs!

Aan toeristen geen gebrek in Nederland. Nu nog zorgen dat ze lekker gaan shoppen en ook daar hun geld aan uitgeven. Zo pikken winkels mooi een graantje van de stroom toeristen mee. Influencer Franzi werd uitgenodigd om het goede voorbeeld te geven.

Haarlem als shoppingparadijs!

Nederland heeft prachtig historische steden, indrukwekkende musea, leuke restaurantjes, maar ook geweldige winkels die je nergens anders vindt. Brancheorganisatie INretail en het NBTC (Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen) werken samen om aan buitenlandse bezoekers te laten zien dat Nederland ook een perfecte shoppingbestemming is.

Fijne impressie

De populaire Duitse influencer Franzi werd uitgenodigd om het goede voorbeeld te geven. Ze bezocht Haarlem en geeft via haar blog en Instagram-pagina een fijne impressie van wat voor leuks je in Nederlands als winkelliefhebber staat te wachten. Haar boodschap: in Nederland is het super shoppen en in Haarlem helemaal! Het NBTC promoot Nederlandse shopping steden nog eens extra via Holland.com en social media. Franzi komt nog een keer terug voor een bezoek aan Alkmaar.