27/10/2022 | Leestijd 2 minuten

Gratis workshop “Presenteer jezelf als merk” op 4 november

Eerste indruk

Hoe laat je de indruk achter die je graag wilt? En hoe maak je duidelijk dat jij de ideale kandidaat bent voor die ene leuke baan? Jezelf beschrijven start met eerst goed weten wat je wilt en wat je kunt. Om je hierbij te helpen organiseert Youfit@Retail op 4 november de gratis online workshop: “Presenteer jezelf als merk". Schrijf je nu in!

Gratis workshop “Presenteer jezelf als merk” op 4 november

Iedereen vraag zich wel een af: Waar ben ik goed in? Wat kan ik? Wat is mijn meerwaarde. Welke rol past bij mij? Tijdens de workshop leer je om jezelf te beschrijven, te analyseren en jouw beste eigenschappen te benoemen. Als je dat eenmaal kunt, sta je sterk bij het vinden van de baan die het beste bij je past.

Beste eigenschappen

Liselore Moesbergen (38), oud-deelnemers van de workshop: “De workshop resulteerde in zelfinzicht. Je leert jezelf te analyseren en jouw beste eigenschappen te benoemen. Wat kun je goed, wat is jouw toegevoegde waarde? Via een onlinemodel met vragen en opdrachten leer je binnen twee uur meer over jezelf. Fijn is dat je na afloop op slechts één A-4tje concreet hebt waar je goed in bent. En waarin niet. Het digitaal volgen van de workshop deed niets af aan het persoonlijke contact met de trainers en medecursisten. Ik heb veel betrokkenheid, luistervermogen, openheid en feedback ervaren.” Lees hier het hele interview met Liselore.

Schrijf je nu in

Datum: vrijdag 4 november van 13:00 tot 15:00 uur. 
De workshop is gratis voor iedereen die in de detailhandel werkt (of kan aantonen dat afgelopen jaar heeft gedaan).
Aanmelden kan hier

Meer weten?

Youfit@retail geeft de komende maand nog meer workshops. Zo kun je leren je talenten te ontdekken en in te zetten of leren omgaan met het verlies van je baan. Schrijf je nu vast in.

Meer info