19/04/2021 | Leestijd 1 minuut

Gratis webinar: Succes hebben op social media ? Leer experimenteren met je social strategie (22 april)

Duizenden volgers op social media, wie wil dat nu niet? Die oh zo begeerde groei kun je bevorderen door te experimenteren met je social mediastrategie. Tijdens de gratis webinar van de e-Academy, op 22 april, leer je hoe je dit kunt doen.

Gratis webinar: Succes hebben op social media ? Leer experimenteren met je social strategie (22 april)

Succesvol zijn op social media begint met de juiste creatieve mindset en een social strategie. Door te experimenteren zie je snel wat wel en niet werkt en kun je gaan opschalen én groeien. Tijdens de webinar van de e-Academy laat Celine Merkx, Lead Social bij Fingerspitz Online Marketing en expert op het gebied van social media, zien hoe je experimenteren kunt toepassen in je social strategie en daarmee snel en efficiënt resultaat boekt. Dit wordt gedaan aan de hand van praktijkvoorbeelden van bedrijven als DeLonghi, Alphabet en Via Vai, waarmee Fingerspitz winnaar werd van de award voor de Beste Branding & Display-campagne.

Meld je gratis aan

Schrijf je nu in voor het webinar donderdag 22 april om 11:00 uur en ontdek hoe je met de kleinste aanpassingen de grootste verschillen kunt maken en hoe je innovatie op social media kunt plannen. Heb je vragen? Stel deze dan gerust tijdens het webinar! 
Meld je hier gratis aan

Meer weten?

De e-Academy biedt een groot aanbod aan gratis e-learnings op het gebied van e-commerce, zoals het gebruik van SEO, SEA, onlinemarketing, reviews, influencers en nog veel meer. Je kun de e-learnings individueel doen, maar ook als team. Bekijk hier alle e-learnings van de e-Academy.

Meer info