04/03/2021 | Leestijd 3 minuten

Gratis trainen met je hele team

Ben jij eager om meer te leren? Het is fijn en belangrijk om jezelf te ontwikkelen. Maar het is nog veel fijner om dat met je hele team te doen. Handig toch? Meteen met zijn allen. Grijp dan nu je kans, want: je kunt nu een gratis opleiding volgen met jouw collega's t.w.v. € 1.250,- per persoon. Via de subsidie van NL Leert Door kunnen jullie als team gratis starten. De kosten worden volledig door de overheid vergoed. Trainen kan individueel maar ook met complete teams. Tel uit je winst!

Gratis trainen met je hele team

Wat is er zo belangrijk aan bijscholing? Ten eerste ga je met meer plezier naar je werk. Dat heeft onderzoek aangetoond. Ten tweede investeer je in je toekomst: want je staat zelfverzekerder op de arbeidsmarkt – dat is belangrijk, vooral in onzekere (crisis)tijden. En bovendien geeft het een frisse impuls aan de sfeer op werk, en het niveau van jullie bedrijf. Want zelfs de meest geoliede machine heeft zo nu en dan een beetje extra olie nodig.  

Trainen met je team 

Er zijn 7 retail-opleidingen waar je uit kunt kiezen. De reguliere prijs van de trainingen bedraagt minimaal € 1.250,-, maar door de subsidie van NL Leert Door zijn deze opleidingen nu tijdelijk volledig gratis.  Je kunt je individueel aanmelden, maar te trainingen zijn ook ideaal om met het hele bedrijf of met een team of afdeling doen. Schrijf je je bijvoorbeeld in met een team van 10 medewerkers, dat betekent ter waarde van € 12.500,- trainingsbudget cadeau! En grotere groepen tot 50 personen zijn ook geen probleem, dus tel uit je winst! Niet gek dat er veel animo voor deze opleidingen is. Er zijn 2000 plekken beschikbaar, dus meld je bij interesse snel aan, want vol is ook écht vol! 

Dit zijn de opleidingen:

Start opleidingen

De trainingen worden gegeven van 1 februari t/m 31 juli 2021. Ze starten online, maar bij aanmeldingen van teams en groepen (vanaf 10 personen) kan in overleg met de werkgever/leidinggevende worden besproken of de opleiding ook in company, dus op een fysieke locatie kan worden gegeven. Uiteraard afhankelijk van de maatregelen van het RIVM. 

Aanmelden

Je kunt jezelf of je team aanmelden bij DETEX Opleidingen of OVD Opleidingen. Zij handelen ook het administratieve gedeelte verder af. 

Meer weten?

Wil je meer weten over de verschillende opleidingen en je aanmelden, kijk dan hier.

Meer info