23/08/2022 | Leestijd 1 minuut

Gek op mode? Maak van je passie je werk!

Mode heeft altijd al een enorme aantrekkingskracht gehad, maar wat is de drijfveer om ook in de modebranche te gaan werken? Zijn het de trends, de variatie, de mensen? Werk in de winkel bracht een bezoek aan De Modefabriek in Amsterdam om erachter te komen waarom werken in de mode zo aantrekkelijk is.

Gek op mode? Maak van je passie je werk!

Inspiratie is voor veel mensen die in de mode-industrie werken dagelijkse kost, onderdeel van het leven en de essentie van het vak. Wat maakt het modevakgebied dan zo leuk om in te werken? En zou een toekomstige baan in de mode voor jou weggelegd zijn? Jeroen Kroeze, verslaggever van Werk in de winkel ging naar Modefabriek -de grootste inkoopbeurs van de Benelux- om op die vragen het antwoord te vinden.

Werk jij binnenkort in de mode? 

Zoek je een baan in een modezaak? Bijvoorbeeld als verkoopmedewerker? Check dan de vacatures op Indeed. Op de vacaturesite van Fashion United staan banen van management, inkoop, sales en marketing tot creatieve functies zoals designer, stylist en etaleur.

Meer weten?

Het barst van de leuke en bijzondere banen in de detailhandel! Niet alleen in de mode, maar bijvoorbeeld ook in wonen, schoenen en sport. Vacaturesite Indeed heeft uit het enorme aanbod van vacatures een voorselectie gemaakt voor de functie verkoopmedewerker in de retail. Je vind ze hier.

Meer info