22/09/2021 | Leestijd 3 minuten

Een woonbaan is een droombaan – deze jobs in de woonbranche wachten op jou…

Sta jij te springen om klanten te adviseren welke bank het beste bij hen past? Weet jij precies hoe je woontrends online moet laten zien? Of is jouw vak het leggen van vloeren? In de woonbranche creëer je de mooiste dingen, maak je mensen blij, en is geen één werkdag hetzelfde. De leukste banen in de woonbranche vind je op de Vacaturesite Wonen.

Een woonbaan is een droombaan – deze jobs in de woonbranche wachten op jou…

Welkom in de wereld van interieur

De woonbranche is een ontzettend diverse branche om in te werken, je kunt er alle kanten op. Of je nu graag mensen te woord staat in een luxe showroom, of administratief ijzersterk bent en graag achter de schermen, of je nu creatief bent aangelegd en gevoel hebt voor trends, of juist technisch bent en aan de slag wilt als monteur: er is altijd een baan voor jou. Zie bijvoorbeeld onderstaande vacatures.

Enkele voorbeelden van de Vacaturesite Wonen:

 

Van iedere klant die ‘alleen even rond wil kijken’ maak jij een koper van zowel die gave bank als dat bijpassende vloerkleed.
Dienstverband: Parttime

‘Meer woongeluk voor iedereen’, dat willen ze bij Tapijtcentrum Nederland. Ben jij die enthousiaste creatieve vormgever die op zoek is naar een afwisselende baan waarin je zowel je creativiteit als technische skills kwijt kunt? 
Dienstverband: Fulltime

​​​​​​Jij rolt de rode loper uit voor iedere klant en weet met jouw aanstekelijke lach iedereen zowel goedgemutst als koopbereid te krijgen.
Dienstverband: Parttime

Heb jij alles goed in de gaten? Sta je sterk in je schoenen en ben je stressbestendig? Werk jij planmatig en gestructureerd? Dan zijn ze bij Eigenhuis Keukens op zoek naar jou! 
Dienstverband: Fulltime

Geen zin om de ‘rotklusjes’ op te pakken die jouw stagebegeleider niet wil uitvoeren? Groot gelijk! Bij Mandemakers nemen ze je op sleeptouw en krijg je uitdagende styling opdrachten. Opdrachten die je echt verder helpen in je ontwikkeling en bij het bereiken van die gave carrière.
Dienstverband: stage

Minimalistisch, authentiek en eigentijds, zo profileert Little Lofts Interior zich. Als medewerker webshop ben jij verantwoordelijk voor het verwerken van de webshoporders en de klantbestellingen uit de BrandStores, shop-in-shops en de externe (online) verkoopkanalen.
Dienstverband: Parttime

Vacaturesitewonen.nl is een initiatief van INretail en Werk in de winkel.

Meer weten?

Smaken deze vacatures naar meer? Ga dan snel naar vacaturesitewonen.nl. Dé vacaturesite voor de woonbranche.

Meer info