20/01/2023 | Leestijd 4 minuten

Een passie voor interieur? Dit zijn de 5 leukste banen in de woonbranche…

Een woonbaan is een droombaan. We kunnen het bij INretail en Werk in de Winkel maar niet vaak genoeg zeggen. Wat is er nou leuker dan huizen mooi maken? Met jouw interieurkennis, jouw professionele advies over styling, of jouw praktische instelling met bouwmaterialen zoals vloeren, rolgordijnen en tegels help je mensen om gelukkiger te wonen en te leven. Bekijk deze vacatures van de vacaturesite wonen.

Een passie voor interieur? Dit zijn de 5 leukste banen in de woonbranche…

Openstaande vacatures:

1. Bezorger - Beter Bed, Nieuw-Vennep

Met een baan als bezorger bij Beter Bed rijd je door het hele land. Dat wordt nooit saai. Elke dag ontmoet je weer nieuwe mensen. Als een echte held til jij dat tweepersoonsbed wel even naar de zesde te verdieping. Ook voor monteren en uitleg geven draai jij je gespierde arm niet om. Een rijbewijs B hoeft niet, maar is wel een pluspunt. En verder: een goed salaris, vakantiegeld, reiskosten, pensioen, bonussen én korting op de producten van Beter Bed.

Vakgebied: Logistiek/ magazijn/transport
Dienstverband: Fulltime (24-40 uur, of eventueel bijbaan)
Opleidingsniveau: mbo. vmbo

Bekijk de vacature

2. Junior interieuradviseur - WOONPUNT BV, Zeist

Bij deze luxe en moderne woonwinkel in Zeist zoeken ze een nieuwe interieuradviseur die met enthousiasme klanten ontvangt in de showroom. Praat jij enthousiast over een nieuw interieur? Weet jij als geen ander te adviseren welke hoekbank of fauteuil mooi in de woonkamer uitkomt en voel jij feilloos aan wat de interieurstijl van de klant is? Bij WOONPUNT heb je veel verantwoordelijkheden: van offertes maken tot de showroom inrichten.

Vakgebied: Verkoop/winkelmedewerker
Dienstverband: Fulltime (32-37 uur)
Opleidingsniveau: mbo 4

Bekijk de vacature

3. Interieuradviseur – Jan van Beek Eigentijds Wonen, Amsterdam

Als je helemaal gek bent op design, dan is Jan van Beek een snoepwinkel om te werken. Tijd om jouw goede smaak en talent voor styling, interieurs en design te benutten! Hier doe je dat tussen toonaangevende merken zoals Pastoe, Gelderland, Hay, Thonet, Leolux en nog veel meer. De showroom van dit familiebedrijf in Amsterdam-Oost is een kleurrijke verzameling. En daar mag jij als interieuradviseur de klant helpen aan een mondain en luxe interieur.

Vakgebied: Verkoop/winkelmedewerker
Dienstverband: Fulltime (37 uur)
Opleidingsniveau: mbo 4

Bekijk de vacature

4. Woningstoffeerder - Roobol Woontextiel, Barendrecht

Als woningstoffeerder ben je een soort alleskunner. De duizendpoot van het interieur. Je kunt vloeren egaal maken, trappen bekleden, hardhouten vloeren leggen… En mocht je geen ervaring hebben met tapijt, marmoleum of vinyl; dan zijn ze bij Roobol niet te beroerd om je dat te leren. Je hebt bovendien altijd werk, nu én in de toekomst, want Roobol heeft maar liefst 27 vestigingen door het hele land. En goede woningstoffeerders zijn zeldzaam!   

Vakgebied: Ambacht/montage
Dienstverband: Fulltime (37 uur)
Opleidingsniveau: mbo 2

Bekijk de vacature

5. Interieur Montage medewerker – August Interieur, Amsterdam

Gewone hanggordijnen zijn mooi, maar niet zo trendy als de Baltex Blinds van het hippe merk August Interieur. Deze houten geweven rolgordijnen maken een woning nét even een tikkeltje cooler. En goed nieuws, het label zoekt een nieuwe collega in de werkplaats voor het bewerken van hout, meubelbewerking, monteren en overige timmermanwerkzaamheden. Ook als je geen werkervaring hebt, maar wel handig, leergierig en creatief bent, heten ze je heir van harte welkom!

Vakgebied: Ambacht/montage
Dienstverband: Fulltime (34-40 uur)
Opleidingsniveau: Geen opleiding verreist

Bekijk de vacature

Meer weten?

Ben je benieuwd naar een baan in de woonbranche? Check dan vooral snel de vacaturesite wonen voor meer leuke vacatures.

Meer info