31/08/2015 | Leestijd 1 minuut

De denimtrends voor dit najaar

Jeansstof werd in de 18e eeuw alleen gedragen door mijnwerkers, cowboys en boeren. Pas in de jaren 20 en 30 verscheen de spijkerbroek regelmatig in Hollywoodfilms en sindsdien is denim nooit meer uit de mode geweest. Hoe dragen we het populaire materiaal dit najaar? Je leest het hier!

 

De denimtrends voor dit najaar

Patchwork

Eén van de grootste denimtrends voor dit najaar is patchwork. Modeliefhebbers die een bezoek brachten aan verschillende Fashionweeks deze zomer verschenen van top tot teen in jeansstof. Doordat allerlei tinten blauw gecombineerd worden is dit helemaal niet saai!

 

70's inspired

Deze zomer stond in het teken van de jaren zeventig, deze herfst blijven we invloeden van dit decennium terug zien in het straat beeld. De flared jeans en de Culotte van jeansstof blijven hot.

 

Oversized

Op de catwalk verschenen verschillende modellen in extreem oversized outfits. Deze outfit doet denken aan wat liefhebbers van Hiphop droegen in de jaren negentig en begin deze eeuw. 

 

 

Folded

Jeans die te lang zijn worden dit najaar omgeslagen. Deze omslag mag lekker groot zijn!

 

Embellishment

Tot slot: Dit najaar wordt spijkergoed opgeleukt met drukke versieringen. Je ziet opvallende prints maar ook nauwkeurig bewerkte stoffen.

Bronnen: Thefashionspot.com, Pinterest.com

Aanmelden nieuwsbrief  sign up for newsletter