10/11/2022 | Leestijd 2 minuten

Cursus: maak een moodboard als een pro!

Elk interieur begint met een sterk moodboard. Hoe vertaal je als interieurspecialist ingewikkelde concepten naar hedendaagse sferen? Wat zijn nieuwe trends die je kunt verwerken in je beeldtaal en hoe spreek je jonge doelgroepen aan? In de nieuwe 3-daagse cursus Moodboarding Pro van NIA Academie in Nieuwegein dompel je jezelf helemaal onder in beeldresearch. De cursus start 7 december.

Cursus: maak een moodboard als een pro!

Waarom Moodboarding Pro?

Een nieuwe tijd vraagt om nieuwe communicatie naar opdrachtgevers, collega’s en community’s. Met de cursus Moodboarding Pro van NIA Academie leer je interieurs uit te werken door middel van beeld en ga je aan de slag met storytelling. Je verzamelt inspiratie voor de gewenste sfeer, stijl en ideeën. Deze vertaal je naar een duidelijk concept dat informatief en overtuigend is voor jouw doelgroep of opdrachtgever.

Docenten

Yvonne Geveke adviseert bedrijven met het inrichten van kantoorruimtes. Styliste Christel Benning werkt op haar beurt een creatieve professional en prognosestylist aan producties voor internationale magazines.

Wanneer?

De driedaagse cursus Moodboarding Pro staat gepland op woensdag 7, woensdag 14 en woensdag 21 december 2022.

Voor wie?

Moodboarding Pro is geschikt voor ervaren interieurontwerpers, stylisten en studenten die interieurstyling (fase 1) hebben afgerond. Als je nog geen ervaring hebt met moodboarding, kun je eerst de vakopleiding Interieurstyling volgen.

Certificaat

Na het afronden van de training ontvang je het certificaat ‘Moodboarding Pro’ van NIA Academie.

Waar?

De Woondindustrie op Symfonielaan 1, Nieuwegein.

Prijs

€ 595. De cursus is BTW-vrij. 

Meer weten?

Zou jij willen groeien als interieurstylist, meester in SketchUp willen worden, leren hoe je een lichtplan of kleurplan samenstelt, of van die prachtige flatlay-foto’s maken die je ziet op Instagram? Op de NIA ACADEMIE zijn diverse cursussen te volgen voor interieurontwerpers en stylisten.

Meer info