27/05/2020 | Leestijd 2 minuten

Breng je financiën op orde met de e-learning “Uitkomen met je inkomen”

Financiële zorgen kunnen op het werk grote gevolgen hebben. De e-learning “Uitkomen met je inkomen” laat je zien hoe je er financieel voorstaat door je inkomsten en uitgaven inzichtelijk te maken.

Breng je financiën op orde met de e-learning “Uitkomen met je inkomen”

Eerste hulp bij financiële stress!

Maak jij je weleens zorgen over geld? Zorgen over geld kunnen je een heel onzeker gevoel geven. Wil je weten hoe je er echt voorstaat financieel? En wat je kunt doen om grip te krijgen, te hebben en te houden op je geld? We nodigen je uit om de digitale cursus ‘Uitkomen met je inkomen’ te doen.Je krijgt o.a. advies om inzicht te krijgen in je inkomsten en uitgaven, hoe je een overzichtelijke administratie opzet en hoe je je kunt uitkomen met je inkomen.

Je vindt de online cursus hier. Tijdens het registreren wordt gevraagd naar een vouchercode. Voor werknemers in de retail is deze 816738. CNV Geldzorg heeft een startpakket samengesteld met alles wat je nodig hebt om de e-learning op een goede manier te doen (een map, rekenmachine, pen, tips, etc.). Je kunt dit pakket gratis aanvragen voor je begint via info@cnvgeldzorg.nl, en vermeld daarbij graag even in welke branche je werkt.
Tijdens de cursus krijg je op verschillende momenten de mogelijkheid om vragen te stellen aan een online coach voor vragen.

De cursus wordt aangeboden in de vorm van e-learning. De beveiligde omgeving is alleen voor jou toegankelijk. Op deze manier is je privacy volledig gewaarborgd. Ben je geregistreerd dan kun je ook de e-learning ‘Zorgen en werken’ doen, over mantelzorg.

Meer weten?

Je vindt de de e-learning “Uitkomen met je inkomen”hier.

Meer info