15/07/2019 | Leestijd 3 minuten

Al plannen voor na de vakantie? Start een cursus of opleiding!

De zomer is begonnen. En daar gaan we zeker van genieten! Maar wat zijn je plannen voor na de vakantie? Ben je dan soms toe aan een dosis nieuwe kennis op interieurgebied? Dan heeft NIA Academie een uitgebreid programma voor je. Wil je weten welke opleiding bij jou past? Volg dan een proefles!

Al plannen voor na de vakantie? Start een cursus of opleiding!

NIA ACADEMIE legt een stevige, praktijkgerichte basis voor het vak van interieurontwerper of -stylist. De opleiding bestaat uit drie fasen: Interieurstyling (Fase 1), Interieur Ontwerpen (Fase 2) en Interieur Ontwerpen (Fase 3). 

Interieurstyling fase 1

Interieurstylist is een zeer gevarieerd vakgebied. Je bent bezig met kleuradvies, het vertalen van trends en je bent expert in het aanbrengen van stijl en sfeer in een interieur. Bij deze opleiding specialiseer jij je in kleur, trends, visuele communicatie en kennis van stijlperiodes. Dit allemaal zodat jij jezelf binnen de branche kan onderscheiden! Word je enthousiast? De opleiding start in oktober. Lees hier meer over de opleiding interieurstyling.

Interieur ontwerpen fase 2

Wil jij van A tot Z een interieur kunnen ontwerpen voor verschillende klanten? Wil je als stylist je kwaliteiten verbeteren met betere ontwerpskills? Dan past deze opleiding bij jou! Binnen 12 dagen doorloop je alle stappen van het ontwerpproces, doe je kennis op over harde materialen en maak je kennis met architectuur en design. Nieuwsgierig geworden? Lees hier meer over de opleiding interieur ontwerpen.

Dessinontwerp

Is dessin jouw ding? En wil je eigen dessins leren ontwikkelen? Dit kan bij de opleiding handmatig Dessin ontwerpen en digitaal Dessin ontwerpen. Je kunt je zo nog meer toespitsen op de wensen van de klant. Op donderdag 29 augustus is er een gratis proefles.

Cursussen

NIA biedt naast opleidingen nog een uitgebreid pakket aan cursussen, zoals o.a. sketchup, interieurfotografie, color navigator en professioneel lichtplan. Wil je weten welke cursussen er nog meer zijn? Bekijk dan hier de hele agenda.

Proeflessen

Twijfel je nog of een opleiding wel iets voor jou is? Of kan je niet kiezen tussen de opleidingen? De opleidingen van NIA Academie starten in oktober, maar daarvóór kun je langskomen bij een proefles of infoavond, of alvast een leuke cursus volgen!. Bekijk hier welke proeflessen waar en wanneer worden gegeven.