Header image

Advies van een loopbaancoach

Bij Youfit@retail kun je ook terecht voor gratis advies van een loopbaancoach. Misschien wil je weten waar jij goed in bent en hoe je die kwaliteiten nog beter kunt inzetten in je werk? Of vraag je je af of jouw huidige werk nog wel bij je past? Moet je je verder ontwikkelingen en zo ja in welke richting dan? Van eenvoudige -telefonische-  vragen tot een aantal gesprekken over jouw werk en jouw ontwikkeling, de loopbaancoach helpt je graag verder.

Youfit@retail heeft nu een speciaal telefonisch spreekuur met een loopbaancoach, elke woensdagavond van 19:00 – 21:00 uur. Bel of app 06-22201862 en je krijgt meteen een coach aan de lijn die graag antwoord geeft op jouw vragen.

Persoonlijk advies

Samen met de loopbaancoach ga je aan de slag om die vraag helder te krijgen en vervolgens te onderzoeken welke stappen jij kan zetten. Je spreekt gemiddeld drie keer met je coach af op een locatie bij jou in de buurt. Je kunt je hier aanmelden voor loopbaancoaching. Meer weten of een afspraak maken? Ga dan naar youfit@retail.nl of bel naar 030-7511900 of bel of app op woensdagavond van 19.00 - 21.00 uur  naar het spreektuur met de loopbaancoach: 06-22201862.