Wooninspiratie

Wooninspiratie: het is een groot onderdeel van een woonwinkel. Een combinatie van woonartikelen en accessoires samen zorgen voor gezelligheid. Daarnaast geven ze klanten nieuwe ideeën voor combinaties. Zo bied je klanten een stukje extra service. Soms weten ze niet precies wat ze zoeken en soms werkt datgene wat ze zoeken niet goed samen. Door wooninspiratie te bieden in jouw winkel ontdekken ze wat ze willen en wat wel en niet werkt. Hierbij is het zeker ook belangrijk om de laatste trends bij te houden. Alles over inspiratie wonen vind je op onze website.

Wooninspiratie en trends via Werk in de Winkel

Wooninspiratie en trends over wonen vind je op de website Werk in de Winkel. Bij het bieden van wooninspiratie spelen jaarlijkse trends ook een grote rol. Laat klanten een keer kennis maken met een nieuwe trendkleur of laat ze verschillende verrassende kleurencombinaties ontdekken. Wanneer klanten zoeken naar wooninspiratie voor een nieuwe look in huis kan iets kleins al een grote verandering betekenen. Accessoires in een andere kleur zorgen al voor een geheel nieuwe uitstraling. Wanneer je klanten weet te inspireren gaan ze blij naar huis met een passende aankoop. En tevreden klanten komen terug! Het is een win-win situatie!

Haal wooninspiratie overal vandaan

Het is natuurlijk heel gemakkelijk om wooninspiratie op te doen van heersende trends. Maar ga ook eens op zoek naar inspiratie op andere plekken. Je zult niet geloven waar je allemaal wooninspiratie vandaan kunt halen. Bekijk regelmatig leuke en inspirerende Woonblogs zoals Kwantum Wooninspiratie, VT Wonen wooninspiratie en Wooninspiratie van IKEA.

Kijk ook rond in je omgeving, bekijk de outfits die mensen dragen: misschien zie je een verrassende kleurencombinatie of combinatie van texturen die ook goed werken in een interieur.

Doe ook ideeën op in de inspiratie woonblogs van Werk in de Winkel!