12/04/2022 | Leestijd 1 minuut

Zelfde baan, ander jasje. Met coaching haal je meer uit je werk

Tessa (36) werkt bij een damesmodezaak in Utrecht. Zij hoorde over de subsidieregeling van NL Leert Door om aan je loopbaan te werken. Ze gaf zich op bij Youfit@retail en ging met een loopbaancoach aan de slag. Dat levert bij iedereen blije reacties op.

Zelfde baan, ander jasje. Met coaching haal je meer uit je werk

Wat houdt het traject in?

Tessa: "Bij YouFit@Retail heb ik mij opgegeven voor een kosteloos traject van NL Leert Door. Zo kon ik gratis praten met een loopbaancoach over mijn werk. Soms heb ik het gevoel dat ik meer uit mezelf kan halen, maar ik weet niet goed hoe. Nu, na maar een paar gesprekken met de loopbaancoach weet ik waarin waar ik goed in ben. Dit heb ik besproken met mijn werkgever en die kon zich daar helemaal in vinden.

Nu heb ik dezelfde baan in ‘mijn’ winkel, maar met iets ander werk. Hierdoor kost het mij minder inspanning. Ik heb meer plezier in mijn baan, en op de werkvloer merkt iedereen dat meteen. Privé heeft het ook voordelen. Vroeger zat ik na het werk uitgeblust op de bank. Nu heb na het werk nog energie over voor de sportschool of om af te spreken met vrienden. Ik blij, maar mijn werkgever ook!

Meld je aan!
Wil je ook weten of onder woorden brengen waar jouw kracht in zit? Meld je dan ook aan voor een kosteloos traject bij Youfit@retail
https://www.youfitretail.nl/coaching

Meer weten?

Medewerkers in de retail kunnen zich via de Rijkssubsidie van NL Leert Door gratis inschrijven voor uiteenlopende trainingen. Er zijn zo’n 25 trainingen waar je uit kunt kiezen, De reguliere prijs bedraagt € 575,- tot € 1.650,-, maar door de subsidie van NL Leert Door zijn deze trainingen nu tijdelijk volledig gratis.

Meer info