02/04/2021 | Leestijd 2 minuten

Workshop: presenteer jezelf als merk!

Ieder mens is uniek, maar hoe breng je dat over de bühne als je in aanmerking wil komen voor die ene toffe job? Jezelf beschrijven begint met weten wat je wilt en wat je kunt. Om je hierbij te helpen organiseert Youfit@Retail op 13 april de gratis online workshop: “Presenteer jezelf als merk”.

Workshop: presenteer jezelf als merk!

Tijdens de workshop leer je jezelf te beschrijven, te analyseren en jouw beste eigenschappen te benoemen. Na afloop van deze workshop heb je de tools in handen om jezelf als uniek merk te beschrijven en te presenteren. Zo sta je sterk bij het vinden van de baan die het beste bij je past.

Liselore Moesbergen (38), oud-deelnemers van de workshop: “De workshop resulteerde in zelfinzicht. Je leert jezelf te analyseren en jouw beste eigenschappen te benoemen. Wat kun je goed, wat is jouw toegevoegde waarde? Via een onlinemodel met vragen en opdrachten leer je binnen twee uur meer over jezelf. Fijn is dat je na afloop op slechts één A-4tje concreet hebt waar je goed in bent. En waarin niet. Het digitaal volgen van de workshop deed niets af aan het persoonlijke contact met de trainers en medecursisten. Ik heb veel betrokkenheid, luistervermogen, openheid en feedback ervaren.”  Lees hier het hele interview met Liselore.

Schrijf je nu in! 

Ook benieuwd waar jij nou echt goed in bent? Doe mee aan één van de twee workshops! Je kunt je hier aanmelden voor de workshop op 13 april van 10.00 - 12.00 uur. Na de workshop kan je zelfstandig zelf aan de slag en kan je eventueel gebruik maken van e-coaching voor feedback. Succes!

De workshop wordt gehouden met Microsoft Teams. Je hoeft daar geen account voor te maken. Na aanmelding krijg  een link toegestuurd in een de veilige, digitale workshopomgeving van Youfit@retail terecht komt.

Meer weten?

Wil je liever persoonlijke begeleiding? Youfit@retail kan je op verschillende manieren helpen met je loopbaan. Bijvoorbeeld met een gratis gesprek met een loopbaancoach. Tijdens kantooruren kun je bellen voor een afspraak via 030-7511900.

Meer info