29/04/2022 | Leestijd 2 minuten

Baan kwijt? Deze gratis workshop helpt je om te gaan met het verlies - 4 mei

Ben jij je baan verloren? Dan gaat er vast van alles door je heen en schieten je emoties alle kanten op. Wil je stoppen met piekeren en de draad weer op pakken, maar weet je niet goed hoe? Schrijf je dan in voor gratis online workshop ‘Omgaan met verlies van je baan’ op 4 mei van Youfit@retail. Je krijg praktische tips en adviezen om weer positief verder te kunnen. Schrijf je nu in!

Baan kwijt? Deze gratis workshop helpt je om te gaan met het verlies - 4 mei

Baan kwijt

Het verliezen van je baan kan je hard raken en moeten niet onderschat worden. Een baan is vaak zo veel meer dan alleen een inkomen. Je werk zorgt voor sociale contacten, regelmaat, status, zekerheid, gevoel van erbij horen etc. Als je je baan verliest vallen deze zekerheden (tijdelijk) weg. Niet gek dat je dan van slag bent. Kun je een duwtje in de rug gebruiken om weer verder te kunnen? Doe dan mee mee aan gratis online workshop ‘Omgaan met verlies van je baan’. 

Weer op weg 

De coaches van YouFit@retail spreken wekelijks mensen die dit meemaken en hebben dus jaren lange ervaringen. Ze geven je inzicht in de veranderingen die je doormaakt en geven tips om deze gebeurtenis achter je te laten. Daarnaast leer je om vanuit je oude baan de blik weer op de toekomst te richten. Wat wil je van je oude baan weer terugzien in je nieuwe baan? En wat niet?

Schrijf je in

Woensdag 4 mei 2022 van 09:30 – 12:00 uur.
De workshop is gratis en bedoeld voor iedereen die werkt in een (online) winkel (of kan aantonen dat het afgelopen jaar te hebben gedaan).
Aanmelden kan hier

Vacatures in de retail

Zoek je een nieuw baan in de retail? De leukste vacatures in de mode, schoenen, sport, tuincentra en woonwinkels vind je hier.

Meer weten?

Werk je in de retail? Dan kun je bij Youfit@retail altijd gratis met je vragen over je werk terecht. Niet alleen als je je baan kwijt bent. Coaches helpen je met allerlei vragen; van tips voor je cv, tot een persoonlijk coachingstraject waarbij wordt gekeken naar jouw talenten en kansen op de arbeidsmarkt. Kijk op de website van Youfit@retail hoe je een afspraak maakt.

Meer info