20/08/2021 | Leestijd 1 minuut

Welke kleding past bij welk figuur? - Bekijk de nieuwe video's van Nelleke Mulder vol handige tips

Zo veel klanten, zo veel verschillende lichaamstypes en stijlen. Er zijn heel veel handige 'trucjes' om iemand er optimaal uit te laten zien. Hoe verdoezel je platte billen of een buikje? Imagostyliste  Nelleke Mulder weet raad! Ze trakteert Werk in de Winkel op maar liefst ácht nieuwe video's met stylingtips speciaal voor medewerkers in de retail mode.

Welke kleding past bij welk figuur? - Bekijk de nieuwe video's van Nelleke Mulder vol handige tips

Wat past bij welk figuur? Het vergt de nodige kennis om te snappen welk colbert een vollere dame het beste staat. Of hoe je met de juiste pump iemands benen optisch verlengt. Nelleke Mulder weet precies wat wel en niet werkt. Normaal gesproken geeft Nelleke fysieke trainingen op de winkelvloer. Speciaal voor Werk in de Winkel maakte ze een reeks inspirerende video’s vol praktische tips om zelf mee aan de slag te gaan.

Met behulp van de medewerkers van Konijnendijk Mode uit Zuid-Beijerland toont de imago-expert hoe je door te letten op de juiste materialen, modellen en dessins de mooiste versie van iemand kan laten zien. Bekijk hier de 8 nieuwe video's,

)

Meer tips 

Wil je nog meer tips van Nelleke? Dat kan! Vorig jaar maakte ze maar liefst 17 video’s met styling-advies! Je vindt de playlist hier

 

Meer weten?

Wil jij ook weten hoe je mensen nog beter kunt adviseren met hun nieuwe outfit of een nieuw paar schoenen? Nelleke Mulder heeft een eigen academy en geeft trainingen en opleidingen in medewerkers en bedrijven in de mode.

Meer info