10/08/2021 | Leestijd 2 minuten

Weer met een glimlach naar je werk? Spar eens met een loopbaancoach!

Heb je nu vakantie en ben je lekker aan het luieren? Laat je gedachten dan ook eens gaan over je eigen loopbaan. Ga jij nog met genoeg plezier naar je werk? Of ben je toe aan iets anders? Een professionele loopbaancoach kan je helpen door je met je te sparren. Werk je in de detailhandel, dan kost je dat niets. Jouwtalenintdewinkel.nl legt uit hoe het werkt.

Weer met een glimlach naar je werk? Spar eens met een loopbaancoach!

Wil je eindelijk weer met een glimlach naar je werk? Je dromen verwezenlijken? Dan is het helemaal niet vreemd om de hulp in te schakelen van een loopbaancoach. Iedereen kan namelijk een coach gebruiken! Mensen vinden het vaak lastig om hulp te vragen, ook al is een sparringpartner heel erg waardevol om verschillende inzichten te krijgen. Over jezelf, maar ook over je situatie, loopbaan en toekomst. Een coach kan je helpen door je met een frisse en onafhankelijke blik een spiegel voor te houden. Bovendien heeft het altijd nut: of je krijgt de bevestiging dat je goed zit – en waar dat dan aan ligt – of je weet wat anders kan. Werk je in de detailhandel, dan kun je via Jouwtalenintdewinkel.nl gratis een afspraak maken met een coach.

Herboren

Veerle (32) werkt in de een modezaak in Haarlem: ‘Ik verwachtte eigenlijk niet zo veel van de coaching. Nou, ik voel me herboren! Ik kreeg de bevestiging dat ik hier op m’n plek zit, maar we kwamen er ook achter dat ik me eigenlijk graag zou willen specialiseren. Toen we het daarover hadden, drukte mijn coach me op het hart: Wacht niet tot je de kans krijgt, neem zelf het initiatief. Het is jouw loopbaan. Dat was een enorme eyeopener. Mijn collega’s en ik hebben nooit ervaren dat er veel ruimte was voor eigen ondernemerschap binnen het bedrijf, door bijvoorbeeld zelf met ideeën te komen. Terwijl die ruimte er wel was, we benutten ‘m gewoon niet!

Drie vragen

Waar ben je nu, waar wil je naartoe en hoe ga je daar komen? Tijdens coaching draait het eigenlijk altijd om deze drie vragen. Wil jij ook net zoals Veerle optimaal je toekomst tegemoet? Ga in gesprek met een van de coaches!

Meer weten?

Meer weten over hoe je samen met een coach van Jouwtalentindewinkel.nl de route kan afleggen? Lees het hier!

Meer info