13/09/2020 | Leestijd 2 minuten

Week van de loopbaan: doe de gratis cv-check

We kunnen niet vaak genoeg zeggen hoe belangrijk het is om te werken aan je loopbaan. Juist in deze roerige tijden. Dat begint al met een goed cv. Kan die van jou wel een opfrisbeurt gebruiken? Tijdens de Week van de Loopbaan, van 14 t/m 19 september, checken de loopbaancoaches van Youfit@retail en vakbond De Unie gratis je cv.

Week van de loopbaan: doe de gratis cv-check

Een goed cv is een goede start. Tijdens de Week van de Loopbaan, van 14 t/m 19 september, kun je een gratis een cv-check laten. Wat kan er beter of anders? Wat moet er in en wat niet? Je hoort het van professionele loopbaanexperts. Vul dit formulier in en de coaches van Youfit@retail en vakbond De Unie nemen contact met je op voor persoonlijke tips om nog beter op te vallen!

Gratis loopbaanadvies

Kun je goed advies gebruiken bij de stappen die je zet? Wil je af en toe eens sparren over je werk? De coaches van Youfit@retail en De Unie helpen je graag, en niet alleen tijdens de Week van de Loopbaan. Ze staan je graag bij met raad en daad en geven je praktisch advies, over je werk, je loopbaan, kansen, talent en toekomst. 

Zet die stap

Naast coaches die persoonlijk advies geven zijn er tal van manier om zelf aan de slag met je loopbaan. Zo biedt Youfit@retail allerlei eenvoudige manieren om jezelf verder te ontwikkelen, zoals online workshops, e-learnings, handige tests een vacaturezoeker en nog veel meer.Of je nu alles wilt halen uit je huidige baan, toe bent aan een andere functie, of misschien zonder werk zit. Voor elke situatie vind je op de website van Youfit@retail precies wat je nodig hebt om verder te komen. 

Meer weten?

Wil je je cv laten checken? Vul dan het formulier in de loopbaancoaches van Yooufit@retail en De Unie nemen persoonlijk contact met je op.

Meer info