22/10/2019 | Leestijd 1 minuut

Wat vindt Jacky van de winkels in Arnhem?

Ze is ‘edgy’ en toch vrouwelijk in haar fashion sense… Ze is niemand minder dan de drijvende kracht achter de populaire fashion blog en YouTube-kanaal Whaelse.com. De Duitse influencer Jacky (#whaelse) bracht een shopping bezoek aan ‘ons’ eigen Arnhem om haar Duitse volgers te inspireren hetzelfde te doen.

Wat vindt Jacky van de winkels in Arnhem?

Volg je Jacky op Instagram dan zie je haar poseren in steden met een ‘urban’ gevoel als Berlijn, Hongkong en Shanghai. Maar hoe ‘urban’ is Arnhem in de ogen van deze moderne influencer? Wat vindt Jacky van het shopping-aanbod in het ‘Haagje van ’t Oosten’?

Op uitnodiging van branche-organisatie INretail en het NBTC (Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen) bezocht Jacky Arnhem en Nijmegen. Dat Nederland veel te bieden heeft op toeristisch gebied is bij veel buitenlanders wel bekend. Maar veel minder mensen weten dat er buiten de bekende toeristische trekpleisters nog heel veel andere mooie steden zijn te ontdekken, waar het perfect winkelen is.

Het doel van deze gezamenlijke campagne is om Nederland als aantrekkelijke shopping bestemming op de kaart te zetten. Met Jacky's vlogs, posts op Instagram en blogpost inspireert ze Duitse fans om vooral ook eens in Nederland te komen shoppen.

Eerder brachten andere influencers een bezoek aan Alkmaar (Franzi), Breda (Curls & Bags) en Haarlem (Franzi).