22/08/2019 | Leestijd 3 minuten

Vraag maar raak aan de loopbaancoach

Tijdens de Week van de Loopbaan  - van 16 t/m 20 september- zitten ervaren coaches voor je klaar voor gratis advies over jouw werk. Nieuwsgierig waar ze bij helpen? Wij vroegen de coaches naar hun top vijf van meest gestelde vragen.

Vraag maar raak aan de loopbaancoach

Een goed gesprek met mijn baas. Hoe doe ik dat?

Samen met de coach leer je hoe je de juiste vragen kan stellen, zodat je goed begrepen wordt. Je leert waar je valkuilen liggen. Klap je dicht, of begin je juist te ratelen? De coach helpt je om hier mee om te gaan in een lastig gesprek. Ook kan de coach, met hulp van een digitale opdracht, jou laten zien wat er op dit gebied nog te leren valt en hoe je dat kunt doen.

Ik wil mezelf verder ontwikkelen, meer kunnen, maar waar moet ik beginnen?

In het gesprek met de coach ga je samen op een rijtje zetten waar je echt blij van wordt en waar je beter in zou kunnen worden. Met opdrachten van de coach ga je dit verder uitwerken naar concrete opleidingen en cursusmogelijkheden.

Kan ik een opleiding volgen via mijn werk?

Hoe kom je erachter wat er allemaal mogelijk is, op je werk, maar ook daarbuiten? Een coach leert je hoe je hier zelf achter kunt komen en wat je met die informatie kunt.

Ik mis de energie van vroeger. Hoe krijg ik die weer terug?

Samen met de loopbaancoach ga je onderzoeken wat voor jou werkelijk belangrijk is, ook in je werk, en waar je elke dag écht energie van krijgt. Als je dat weet, dan leer je hoe je die energie kunt vasthouden en oproepen. Zo blijf je bruisen van vitaliteit!

Ik wil een volgende stap maken binnen het bedrijf waar ik werk. Hoe pak ik dat aan?

Zo’n volgende stap in je loopbaan is een mooie uitdaging! Een coach kan samen met jou kijken naar wie je bent, wat je wilt en wat je kunt. Na drie gesprekken weet je al meer en kun je zelfstandig keuzes maken voor je eigen toekomst.


Aanmelden voor gratis loopbaanadvies

Meld je nu aan voor een gratis telefonisch gesprek met een loopbaancoach in de week van 16 t/m 20 september. Een gesprek duurt 15 minuten. Ga naar het aanmeldformulier op de site van Youfit@retail, vul je naam en telefoonnummer in en geef aan op welke dag en tijdstip jij door een coach gebeld wilt worden.