18/06/2021 | Leestijd 3 minuten

Volop vacatures in de woonbranche. Check deze leuke jobs!

De woonbranche staat te trappelen om medewerkers. En veel medewerkers staan op hun beurt te trappelen om in deze creatieve wereld van vakmanschap, interieur, styling en advies te werken. Huizen mooier maken, wat is er leuker dan dat? Maar hoe vinden die twee elkaar? Hoe komt al het talent op de juiste plek terecht? Speciaal daarvoor hebben INretail en Werk in de Winkel de handige Vacaturesite Wonen opgericht. 

Volop vacatures in de woonbranche. Check deze leuke jobs!

Een comfortabel en mooi huis is de laatste jaren steeds meer een hot topic. De woonwereld zit de laatste jaren enorm in de lift. Maar de coronacrisis heeft dat nog eens extra versterkt. Want de woonbranche is één van de weinige sectoren in de retail die tijdens de pandemie alleen maar gegroeid is. Consumenten zitten vaker thuis, werken vaker thuis, en investeren meer dan ooit in hun huiselijke comfort. 

Van verkoopadviseur tot parketlegger

De woonbranche is bovendien gigantisch. Er is voor ieder wat wils. Van interieurstylist tot verkoper in een woonwinkel. Van het monteren van hypermoderne keukens tot parketleggen. Woningstofferen, logistiek medewerker, marketingspecialist, ga zo maar door. 

Vind de perfecte job 

Zoek je een baan? Op de Vacaturesite Wonen kun je het aanbod aan vacatures in de woonbranche gemakkelijk doorzoeken en filteren op tal van criteria, zoals vakgebied, plaats en dienstverband. Je kunt ook gratis je CV op de vacaturesite plaatsen zodat je gemakkelijk gevonden wordt. Maak hier je account aan. 

Benieuwd geworden?

Check bijvoorbeeld eens deze vacatures:

Ga naar de Vacaturesite Wonen voor nog veel meer leuke functies! 

Meer weten?

Zoek je een baan in de woonbranche? Of ben je een bedrijf en ben je op zoek naar een medewerker? Maak dan gratis gebruik van de Vacaturesite Wonen en vind de perfecte match.

Meer info