06/03/2023 | Leestijd 3 minuten

Ontdek jouw talent en schrijf je in voor de gratis workshop op 28 maart!

Heb jij jouw uitgesproken talent(en) al ontdekt? En weet je die ook op een goede manier in te zetten? Nee? Dan is deze workshop iets voor jou! In de gratis online workshop 'Je talenten ontdekken en inzetten' van Youfit@retail leer je jouw talent -of dat van anderen- te ontdekken. 

Ontdek jouw talent en schrijf je in voor de gratis workshop op 28 maart!

Tijdens de workshop ga je op zoek naar jouw talenten en leer je tegelijkertijd hoe je deze nog beter in kunt zetten in jouw werk.

Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg

“We praten niet zo snel en makkelijk over ons talent”, zegt loopbaancoach Hilde Stringa. “Het past een beetje bij onze cultuur: doe maar gewoon, dan doe je gek genoeg. Misschien ligt het ook aan het woord zelf; talent. Duidt dat niet op iets heel bijzonders? Voor de meeste mensen geldt dat we niet snel over ons talent praten, uit bescheidenheid.”
Maar er is ook iets anders aan de hand vertelt Hilde: "Vaak weten we niet eens waar ons talent ligt. Om te voldoen aan allerlei eisen verliezen we het talent dat van nature bij ons hoort uit het oog. Voorafgaand aan de workshop start je daarom met een online sneltest die je in een paar stappen zicht geeft op jouw mogelijke unieke talenten. In de workshop gaan we deze samen verder onderzoeken. Werkgeluk, voldoening en succes groeien wanneer je je talent erkent en vanuit kracht en plezier gaat werken. Dat is voor jou fijn, maar ook voor het team waar je nu of misschien straks deel uitmaakt.” 

Tijdens de workshop komen vragen aan bod als:

  • Wat is een talent?
  • Wat kan ik ermee?
  • Hoe zet ik mijn talent in?
  • Hoe ontwikkel ik mijn talenten?

Na afloop ben je een stuk wijzer!

  • Je hebt zicht op jouw unieke talenten met behulp van een talententest
  • Je kunt deze talenten bij jezelf (en bij anderen) herkennen
  • Je weet dat je kunt doen om je talenten in te zetten en te ontwikkelen

Informatie en aanmelden

Datum: 28 maart 2023 van 09:30 tot 12:00
Locatie: Tiberdreef 4 in Utrecht 
 
 
Ter voorbereiding maak je alvast een talententest. Informatie over de test krijg je bij de bevestigingsmail van de workshop. De workshop is voor Iedereen die in een (online) winkel werkt of kan aantonen dat het afgelopen jaar te hebben gedaan.

Meer weten?

Youfit@retail geeft in maart en april ook nog andere workshops. Je kan leren om jezelf te presenteren als merk en leren omgaan met het verlies van je baan.

Meer info