16/09/2021 | Leestijd 3 minuten

Ontdek jouw talent en schrijf je in voor de gratis workshop op 7 oktober!

Heb jij een uitgesproken talent? En zet je dat ook optimaal in op je werk? Durf jij te zeggen waar je goed in bent en dat ook te laten zien in je werk of tijdens een sollicitatie? Nee? Dan wordt het tijd voor een andere aanpak! In de gratis online workshop Je talenten ontdekken en inzetten van Youfit@retail leer je jouw talent -of dat van anderen- te ontdekken. De workshop is op 7 oktober van 10.00 tot 12.30 uur.

Ontdek jouw talent en schrijf je in voor de gratis workshop op 7 oktober!

Tijdens de workshop (op 7 oktober van 10.00 tot 12.30 uur) ga je op zoek naar jouw talenten en maak je een plan hoe je deze nog beter in kunt zetten in jouw werk. Je kunt deze kennis ook goed gebruiken om jezelf tijdens een sollicitatie te presenteren en op te vallen. Inschrijven kan hier.

Doe maar gewoon

“We praten niet zo snel en makkelijk over ons talent”, zegt loopbaancoach Hilde Stringa. “Het past een beetje bij onze cultuur: doe maar gewoon, dan doe je gek genoeg. Misschien ligt het ook aan het woord zelf; talent. Duidt dat niet op iets heel bijzonders? Voor de meeste mensen geldt dat we niet snel over ons talent praten, uit bescheidenheid.”
Maar er is ook iets anders aan de hand vertelt Hilde: "Vaak weten we niet eens waar ons talent ligt. Om te voldoen aan allerlei eisen verliezen we het talent dat van nature bij ons hoort uit het oog. Voorafgaand aan de workshop start je daarom met een online sneltest die je in een paar stappen zicht geeft op jouw mogelijke unieke talenten. In de workshop gaan we deze samen verder onderzoeken. Werkgeluk, voldoening en succes groeien wanneer je je talent erkent en vanuit kracht en plezier gaat werken. Dat is voor jou fijn, maar ook voor het team waar je nu of misschien straks deel uitmaakt.” 

Tijdens de workshop komen vragen aan bod als:

  • Wat is een talent?
  • Wat kan ik ermee?
  • Hoe zet ik mijn talent in?
  • Hoe ontwikkel ik mijn talenten?

Na afloop ben je een stuk wijzer!

  • Je hebt zicht op jouw unieke talenten met behulp van een talententest
  • Je kunt deze talenten bij jezelf (en bij anderen) herkennen
  • Je weet dat je kunt doen om je talenten in te zetten en te ontwikkelen

Informatie en aanmelden

Datum: 7 oktober van 10.00 tot 12.30 uur. 
Inschrijven kan hier.

Deze workshop wordt gehouden via Microsoft Teams  Ter voorbereiding maak je alvast een talententest. Informatie over de test krijg je bij de bevestigingsmail van de workshop.
De workshop is voor Iedereen die in een (online) winkel werkt of kan aantonen dat het afgelopen jaar te hebben gedaan.

Meer weten?

Youfit@retail helpt je op allerlei manieren met jouw loopbaanontwikkeling. Je kunt altijd gratis met je vragen terecht bij een coach van Youfit@retail. Van tips voor je cv tot een persoonlijk coachingstraject waarbij wordt gekeken naar jouw talenten en kansen op de arbeidsmarkt. Kijk op de website van Youfit@retail hoe je een afspraak maakt. Daar vind je ook allerlei handige tips en tests om zelf aan de slag te gaan.

Meer info