05/05/2022 | Leestijd 1 minuut

Ontdek jouw persoonlijke kracht met deze gratis online workshop - 12 mei

Wil jij jouw kwaliteiten versterken en deze in jouw persoonlijke en professionele leven vorm geven? Volg dan de gratis online workshop 'Persoonlijke kracht' van Youfit@retail op 12 mei. In deze workshop wordt oeroude wijsheid gecombineerd met nieuwe coachingstechnieken. 

Ontdek jouw persoonlijke kracht met deze gratis online workshop - 12 mei

Griekse mythologie

De workshop 'Persoonlijke kracht' is geïnspireerd door de kwaliteiten van archetypen van goden en godinnen uit de Griekse mythologie. Je maakt kennis met bijvoorbeeld Hera, Aphrodite, Persephone en je wordt je bewust van jouw kracht en welke kwaliteiten en uitdagingen daarbij horen.

Dit ga je leren

  • Wat jouw kracht is en hoe je deze zo goed mogelijk in kan zetten
  • Wat er bij jou past
  • Waarin je kunt ontwikkelen

Schrijf je in

Donderdag 12 mei 2022 van 13:00 – 15:30 uur.
De workshop is gratis en bedoeld voor iedereen die werkt in een (online) winkel (of kan aantonen dat het afgelopen jaar te hebben gedaan).
Aanmelden kan hier

E-coaching

Wil jij hier na deze workshop 1-op-1 met een coach dieper op ingaan of/en wil je hulp bij het zoeken naar een nieuwe baan? Dat kan door je aan te melden voor gratis e-coaching.

Meer weten?

Youfit@retail helpt je niet alleen als je je baan bent kwijtgeraakt. Je kunt altijd gratis met je vragen terecht bij een coach van Youfit@retail. Van tips voor je cv tot een persoonlijk coachingstraject waarbij wordt gekeken naar jouw talenten en kansen op de arbeidsmarkt. Kijk op de website van Youfit@retail hoe je een afspraak maakt.

Meer info