10/11/2020 | Leestijd 3 minuten

Online workshop ‘Omgaan met verlies van je baan’

Op 24 november organiseert Youfit@retail een online workshop over omgaan met het verlies van je baan. Als dit gebeurt, dan komt er nogal wat op je af. Hoe kom je die periode door en hoe richt je je blik weer op de toekomst? Tijdens de e-workshop krijg je o.a. inzicht in de veranderingen die je doormaakt en tips om goed door dit proces te komen. Schrijf je nu in! 

Online workshop ‘Omgaan met verlies van je baan’

Van baanverlies naar nieuw werk 

Verlies van je baan kan je hard raken, dat moeten we niet onderschatten. Het is een grote - en ingrijpende - verandering in je leven. Een baan is vaak zo veel meer dan alleen een inkomen, want het maakt deel uit van ons bestaan. Je werk levert je bijvoorbeeld ook sociale contacten, regelmaat, status, zekerheid, gevoel van erbij horen etc. Als je je baan verliest vallen deze zekerheden (tijdelijk) weg en is het moeilijk de knop om te zetten en weer op zoek te gaan naar een nieuwe baan. Er speelt vast van alles door je hoofd: Hoe ga ik om met deze heftige emoties? Wie ben ik nog zonder mijn baan? Ik blijf maar piekeren…? De e-workshop helpt je weer vooruit te komen. 

Ervaring uit de praktijk 

De coaches van YouFit@retail spreken wekelijks mensen die dit meemaken, deze jarenlange ervaringen delen ze nu in de gratis workshop ‘Omgaan met verlies van je baan’. Er wordt bewust stilgestaan bij het verlies van een baan, inzicht gegeven in het proces van verandering en tips om er goed door heen te komen. Doe er je voordeel mee en schrijf je hier in! 

Je leert om: 

* Erover te praten: door te praten verwerk je stukje bij beetje. Met wie en hoe werkt dat ook goed? 
* Te kijken naar het hier en nu. Te kijken naar waar je nu staat: hoe ga je om met het verlies van je baan? Wat zijn andere manieren? 
* Vanuit de oude baan kijken naar de toekomst: wat wil je van je oude baan weer terugzien in je nieuwe baan? Wat wil je juist niet meer? 

Hoe werkt het 

De digitale workshop vindt plaats in een online omgeving van Microsoft Teams. Je hoeft daar geen account voor te maken. Na aanmelding krijg je een link toegestuurd, waarmee je via je webbrowser in onze veilige, digitale workshopomgeving terecht komt. 

Voor wie? 

Iedereen die werkt in een (online) winkel of kan aantonen dat het afgelopen jaar te hebben gedaan. 

Meer weten?

Heb je na deze e-workshop behoefte om er dieper op in te gaan 1-op-1 met een coach of/en wil je (praktische) hulp bij het zoeken naar een nieuwe baan? Dat kan door je aan te melden voor gratis e-coaching. Twijfel je of heb je vragen? Dan kun je ook contact met ons opnemen via 030-7511900.

Meer info