04/10/2021 | Leestijd 3 minuten

Meld jouw team aan voor een gratis training in de retail ter waarde van € 1250

Goed nieuws voor teams die samen aan de slag willen om hun skills te verbeteren. Dankzij de subsidie van het initiatief NL Leert Door zijn sinds het voorjaar van dit jaar voor medewerkers in de detailhandel een aantal opleidingen tijdelijk gratis te volgen. Misschien wil jij met je team leren hoe je -nog beter- kunt verkopen, of wil je met z'n allen fitter en vitaler worden. Wees er dan snel bij want er zijn nog maar 100 plaatsen beschikbaar! Dus schrijf jouw complete team in voor een gratis opleiding van minimaal € 1.250,- euro bij OVD Opleidingen. 

Meld jouw team aan voor een gratis training in de retail ter waarde van € 1250

Wie een training of opleiding volgt, plukt daar meteen de vruchten van. Onderzoek wijst namelijk uit dat bijscholing leidt tot meer plezier en zelfvertrouwen op de werkvloer en een goede positie op de arbeidsmarkt. Daarom is het Rijk dit voorjaar gestart meteen speciale subsidieregeling: ‘NL leert door’. Er zijn verschillende retail-opleidingen van OVD Opleidingen geselecteerd. De reguliere prijs van de trainingen bedraagt minimaal 1.250 euro, maar door de subsidie van NL Leert Door zijn deze opleidingen nu tijdelijk volledig gratis.

Interesse? 

Meld je snel aan! Wil je nog meedoen, wees er dan snel bij, want te trainingen zitten bijna vol! Er zijn nu nog slechts 100 trainingsplekken beschikbaar. Dus meld je bij interesse snel aan, want vol is ook écht vol! Je kunt je voor deze laatste plaastsen alleen nog aanmelden als team. Je kunt kiezen uit:

Zo werkt het 

Kies samen met je collega’s (minimaal 10) uit een van bovenstaande trainingen uit het aanbod van OVD Opleidingen. Klik vervolgens op 'beroepgroep', dan kan je werkgever eenvoudig een heel team op te geven.
De trainingen worden in kleine klassen gegeven. Het hangt nog af van de coronamaatregelen of deze online of klassikaal plaatsvinden. Aanmelden kan bij OVD OpleidingenZij regelen ook de administratie.

Zij gingen je voor

Hoe is het om een training via NL Leert Door te doen? Bekijk hier de video van Larisse Beekhuis van Free Wear. Meer video's van enthousiaste deelnemers vind je op de het Youtube-kanaal van INretail.

NL Leert Door

De opleidingen via NL Leert Door zijn bestemd voor retailmedewerkers van 18 jaar tot en met de AOW-gerechtigde leeftijd. De actie NL Leert is een initiatief van het Ministerie van Sociale Zaken. Voor  het aanbod zijn opleidingen geselecteerd van DETEX en OVD Opleidingen. De opleidingen van DETEX zijn inmiddels vol.

Retail-opleidingen

Op Werk in de winkel staat een overzicht  -per branche- welke retail opleidingen in de retail er allemaal zijn te volgen. (Let op: deze vallen buiten de regeling van NL Leert Door). 

Meer weten?

Kijk hier voor meer informatie over de opleidingen in de detailhandel die je via NL Leert Door bij OVD Opleidingen kunt volgen.

Meer info