10/11/2020 | Leestijd 2 minuten

Maak kennis met de opleiding voor keukenmonteur en woningstoffeerder

De woonbranche beleeft toptijden en zit te springen om goede interieurvakmensen. Op 16 en 20 november worden twee webinars georganiseerd om jongeren die een studie moeten kiezen enthousiast te maken voor de opleiding voor interieurvakman- of vrouw. Een jonge keukenmonteur en ervaren woningstoffeerder vertellen alles over het vak en de opleiding.

Maak kennis met de opleiding voor keukenmonteur en woningstoffeerder

Studiekeuzebeurzen om scholieren te laten kennismaken met de verschillende richtingen zijn nu door corona niet mogelijk. In plaats daarvan worden nu tijdens de grote Voorlichtingsweek webinars georganiseerd om de opleiding voor Interieurvakman m/v te promoten. De opleiding biedt 100% baangarantie, volop vrijheid en veel variatie en daarmee een heel aantrekkelijk perspectief. Genoeg redenen om jongeren te enthousiasmeren!

Webinars

Op maandag 16 november van 17:00 tot 17:45 uur praten we met keukenmonteur Peter Siccama (19) van Arma Keukens en Sanitair en komen we alles te weten over zijn vak en opleiding. Inschrijven kan hier

Op vrijdag 20 november van 15.30 tot 16.15 uur gaan we in gesprek met floor artist en kampioen woningstofferen Dave Amweg, over het mooie vak van woningstoffeerder en wat je tijdens de opleiding leert. Inschrijven kan hier.

Wil je vast kennismaken met Dave? Bekijk dan hier de video.

Delen!

Is jouw winkel op zoek naar nieuwe mensen? Vind je het belangrijk dat er nieuwe vakmensen worden opgeleid? Deel dan dit bericht laat ze weten dat deze webinars er zijn!

 

Meer weten?

Kijk hier voor meer informatie over de opleiding voor Interieurvakman m/v

Meer info