23/04/2020 | Leestijd 1 minuut

Jouw persoonlijke coach op Werk in de winkel

De retail wordt hard geraakt door de coronamaatregelen. Misschien heb je juist nu de tijd en de behoefte om stil te staan bij je situatie en je loopbaan. De coaches van De Unie willen je daar graag bij helpen – gratis en op afstand.

Jouw persoonlijke coach op Werk in de winkel

Het coronavirus en de overheidsmaatregelen hebben een enorme impact op onze samenleving. Alle branches worden geraakt, maar de retailsector is keihard getroffen. Daardoor is dit een erg spannende, zorgwekkende tijd. Toch biedt de huidige situatie ook kansen. Zo heb je nu misschien meer tijd om stil te staan bij je situatie, de zorgen die je hebt en je werk. En, om te reflecteren op je toekomst. Dat hoef je niet alleen te doen: de ervaren en onafhankelijke coaches van De Unie kunnen je daarbij helpen – gratis en op afstand.

Hoe werkt het precies?

Het begint met jouw aanmelding via onderstaande link, waarbij je contactgegevens achterlaat. Wij nemen dan contact met je op om een eerste gesprek in te plannen – via telefoon of videobellen. Jij en je coach gaan in gesprek: over je werksituatie, je zorgen, vragen en dromen voor later. Soms duurt dat één gesprek, soms heb je meerdere keren contact met jouw persoonlijke coach. In alle gevallen is het een traject op maat, helemaal afgestemd op jouw wensen en behoeften. Wat jij haalt uit zo’n traject? Alles om gezond en met plezier te werken. Nu en later.

Meer weten?

Hier lees je meer over jouw persoonlijke coach.

Meer info