09/07/2019 | Leestijd 1 minuut

Hoe help jij het klimaat een handje in jouw bedrijf?

Duurzaamheid is volop in het nieuws: met het Klimaatakkoord wil de regering klimaatverandering aanpakken en de uitstoot van broeikasgassen in Nederland terugdringen. Vakbond AVV is benieuwd wat jij van duurzaamheid vindt. Wat doe jij in je bedrijf voor het klimaat? Doe mee aan de korte enquête en laat het ons weten!

Hoe help jij het klimaat een handje in jouw bedrijf?

Panden moeten energiezuinig gemaakt worden. Stadslogistiek wordt elektrisch. Fiets en OV worden gestimuleerd in plaats van de auto. Ook neemt maatschappelijk verantwoord ondernemen de laatste jaren een vlucht, en komen er steeds meer duurzame producten op de markt.

Hoe kijk jij aan tegen deze ontwikkelingen? Ben je enthousiast over verduurzaming, of vind je het eerder verontrustend? Houd je rekening met het milieu als je naar je werk reist, of zie je daarvoor geen gelegenheid? Zie je als medewerker mogelijkheden om in jouw werk bij te dragen aan een duurzame retail?

Laat ons weten wat jij ervan denkt! Vul de enquête in, en deel hem met je collega’s. Het invullen duurt ongeveer 5 minuten. Meedoen kan tot 1 september.

NAAR DE ENQUÊTE

Alvast bedankt namens AVV: De Democratische Vakbond