10/05/2023 | Leestijd 2 minuten

Gratis workshop ‘Weet je wel wat er allemaal in je zit!?’ - 31 mei

Er gebeurt op dit moment veel in de retail en op de arbeidsmarkt. Wat betekent dit voor jouw inzetbaarheid, je arbeidzame leven? Ben je nog hot of twijfel je over jouw skills? De loopbaancoaches van Youfit@retail geven op woensdag 31 mei een gratis workshop om je te helpen het antwoord te vinden op die vragen. Meld je snel aan!

Gratis workshop ‘Weet je wel wat er allemaal in je zit!?’ - 31 mei

“Je hebt niet op alles invloed maar kunt zelf wel allerlei dingen doen in je eigen loopbaan”, zegt Paul Vissers, coach van Youfit@retail. Hij verzorgt op woensdag 31 mei de workshop 'Weet je wat er allemaal in je zit!?'. Een stoompansessie noemt Vissers de twee uur durende intensieve workshop waarbij je ontdekt dat er verschillende manieren zijn om erachter te komen wat je in je mars hebt; ”haakjes om mee verder te gaan”, noemt hij ze.

Voorsprong

“Het hoeven echt niet altijd trainingen, cursussen, opdrachten en examens te zijn die je vooruithelpen. Vergeet bovendien niet: jouw levens- en werkervaring levert je voorsprong op. Jij weet waar je ambities liggen, wat jij belangrijk vindt.”, vertelt Paul. “Truc is uit te vinden op welke manier je met die bagage vooruitkomt. Kijk daarom anders naar je eigen werkpraktijk, doe eens wat je eigenlijk niet zo ziet zitten. Praat met collega’s, kijk hoe zij dingen aanpakken. Of neem zelf het initiatief, experimenteer. Soms is dat spannend en moet je uit je comfortzone komen. Organiseer en leid die teamvergadering eens zelf, of het eerstvolgende personeelsuitje, als dat straks weer kan. Door dit soort stappen te zetten worden jouw talenten en de manier waarop jij ze voor de organisatie inzet ineens duidelijk. Dat is fijn voor het bedrijf, maar zeker voor jezelf.”

Dit ga je leren

  • Hoe je meer uit je talenten haalt en ontdekt dat je meer kunt dan je denkt
  • Welke manier van leren het best bij jou past
  • In hoeverre je jouw talenten beter kunt inzetten

Waar en wanneer

Datum: woensdag 31 mei 2023
Locatie: Tiberdreef 4 in Utrecht (hoofdkantoor CNV/James, naast station Utrecht Overvecht)
 

Schrijf je in!

De workshop is gratis en bedoeld voor iedereen die werkt in een (online) winkel of kan aantonen dat het afgelopen jaar te hebben gedaan. Aanmelden kan hier!

Meer weten?

Wil je nog meer workshops volgen bij Youfit@retail? Houd dan hier in de gaten welke workshops er nog meer aankomen binnenkort.

Meer info