03/04/2023 | Leestijd 2 minuten

Gratis workshop “Presenteer jezelf als merk” op 19 april

Hoe laat je de indruk achter die je graag wilt? En hoe maak je duidelijk dat jij de ideale kandidaat bent voor die ene leuke baan? Jezelf beschrijven start met eerst goed weten wat je wilt en wat je kunt. Om je hierbij te helpen organiseert Youfit@Retail op 19 april de gratis  workshop: “Presenteer jezelf als merk" in Utrecht. Schrijf je nu in!

Gratis workshop “Presenteer jezelf als merk” op 19 april

Iedereen vraag zich wel een af: Waar ben ik goed in? Wat kan ik? Wat is mijn meerwaarde. Welke rol past bij mij? Tijdens de workshop leer je om jezelf te beschrijven, te analyseren en jouw beste eigenschappen te benoemen. Als je dat eenmaal kunt, sta je sterk bij het vinden van de baan die het beste bij je past.

Beste eigenschappen

Liselore Moesbergen (38), oud-deelnemers van de workshop: “De workshop resulteerde in zelfinzicht. Je leert jezelf te analyseren en jouw beste eigenschappen te benoemen. Wat kun je goed, wat is jouw toegevoegde waarde? Via een onlinemodel met vragen en opdrachten leer je binnen twee uur meer over jezelf. Fijn is dat je na afloop op slechts één A-4tje concreet hebt waar je goed in bent. En waarin niet. Het digitaal volgen van de workshop deed niets af aan het persoonlijke contact met de trainers en medecursisten. Ik heb veel betrokkenheid, luistervermogen, openheid en feedback ervaren.” Lees hier het hele interview met Liselore.

Schrijf je nu in

Datum: Woensdag 19 april 2023 van 09:30 tot 12:00 uur. 

Locatie: Tiberdreef 4 in Utrecht (hoofdkantoor CNV/James, naast station Utrecht Overvecht)

De workshop is gratis voor iedereen die in de detailhandel werkt (of kan aantonen dat afgelopen jaar te hebben gedaan).
Aanmelden kan hier

Meer weten?

Youfit@retail geeft naast deze workshop ook nog andere workshops. Zo kun je leren je talenten te ontdekken en in te zetten of leren omgaan met het verlies van je baan. Bekijk alle workshops hier.

Meer info