17/11/2023 | Leestijd 1 minuut

Gratis workshop ‘Omgaan met verlies van je baan’ op 27 november

Dit jaar zijn er als 251 bedrijven in de detailhandel failliet gegaan, blijkt uit cijfers van het CBS. Dat een flinke meer dan de afgelopen twee jaar. Verlies van je baan kan een enorme impact hebben en moeten we niet onderschatten. De coaches van Youfit@retail geven op 27 november een gratis online workshop om om gaan met ontslag.

Gratis workshop ‘Omgaan met verlies van je baan’ op 27 november

Het verliezen van je baan kan je hard raken. Je werk zorgt voor sociale contacten, regelmaat, status, zekerheid, gevoel van erbij horen etc. Als je je baan verliest vallen deze zekerheden (tijdelijk) weg en is het moeilijk gelijk te switchen naar het succesvol vinden van een nieuwe baan. Weet jij niet goed hoe je met het verlies van je baan om moet gaan? Of waar je moet beginnen in de zoektocht naar een nieuwe baan? Schrijf je dan in voor de gratis online workshop ‘Omgaan met verlies van je baan’ van Youfit@retail. De workshop is voor een kleine groep, dus meld je snel aan!

Je krijgt inzicht in het proces van verandering en tips om er goed door heen te komen. Je leert te kijken naar het hier en nu, om erover te praten en om vanuit de oude baan te kijken naar de toekomst.

Schrijf je in!

Wanneer: Maandag 27 november 2023 van 09:30 – 12:00 uur.

Waar: Online

Let op: de workshop is voor een kleine groep, dus meld je snel aan!

Voor wie: De workshop is gratis en bedoeld voor iedereen die werkt in een (online) winkel (of kan aantonen dat het afgelopen jaar te hebben gedaan).

Aanmelden kan hier

Meer weten?

Youfit@retail geeft in december ook nog de workshop ‘persoonlijke kracht’ waarbij je jouw persoonlijke krachten gaat ontdekken en leert hoe je deze talenten beter in kunt zetten.

Meer info