06/02/2023 | Leestijd 2 minuten

Gebruik je STAP-budget voor een gratis opleiding bij SkillsTown!

Wil je beter worden in jouw werk of misschien wel switchen van baan? Op 28 februari kun je je weer aanmelden voor het STAP-budget. Gebruik dit opleidingsbudget van 1000 euro om jouw droom te verwezenlijken! Dat kun je doen met een gratis een opleiding bij SkillsTown. We zetten een aantal populaire opleidingen waar je uit kunt kiezen op een rij.

Gebruik je STAP-budget voor een gratis opleiding bij SkillsTown!

Vraag op dinsdag 28 februari jouw STAP-subsidie aan

Op dinsdag 28 februari kun je voor de eerste keer dit jaar de STAP-subsidie aanvragen. Hiermee kun je op kosten van de overheid een opleiding bij SkillsTown volgen. Populaire opleidingen waar je o.a. uit kunt kiezen zijn:

Bekijk hier alle geselecteerde opleidingen van SkillsTown.

Top 3 opleidingen SkillsTown

We lichten hieronder een aantal van de opleidingen toe:

  • Word een office duizendpoot: De kantooromgeving is tegenwoordig steeds digitaler (denk aan ChatGPT, de chatbot met kunstmatige intelligentie die razendsnel teksten schrijft). Leer alles over de computervaardigheden en soft skills van office managers en (directie)secretaresses die je nodig hebt! Dat zijn de vaardigheden die gaan over gedrag, houding en het omgaan met mensen. 
  •  Zakelijk Engels: ook in de retail wordt het steeds belangrijker dat je een goed woordje ‘business English’ (zakelijk Engels) spreekt. Voor buitenlandse klanten, of collega’s uit het buitenland. Of denk bijvoorbeeld aan telefoneren, vergaderen, onderhandelen of presenteren. Leer in vier weken verstaanbaar en correct zakelijk Engels.
  • Marketing voor starters: Als je jezelf op de kaart wilt zetten, of je hebt plannen om met een eigen bedrijf aan de slag te gaan, dan kun je niet om social media heen. Leer de basisprincipes die voor alle vormen van marketing gelden in vier weken.

Schrijf je vóór 24 februari in bij SkillTown en volg kosteloos een opleiding

Schrijf je vóór 24 februari in voor een opleiding bij SkillsTown. Zorg vervolgens dat je op 28 februari om 09:45 klaar zit bij www.stapuwv.nl, want het STAP-budget is snel op. Zo ben je als eerste aan de beurt bent voor de aanvraag van jouw STAP-subsidie.

Meer weten?

Wil jij in 2023 het STAP-budget inzetten, maar twijfel je nog welke studie bij jou past? Bekijk hier alle opleidingen van SkillsTown.

Meer info