24/03/2017 | Leestijd 1 minuut

DRSSD Fashion Basics

Detex biedt sinds kort een nieuwe E-learning aan: DRSSD Fashion Basics is dé tool voor de nieuwe medewerker om zich voor te bereiden op werk in de winkel.

DRSSD Fashion Basics

Tijdens DRSSD Fashion Basics leer je als (nieuwe) medewerker de basiskennis over consumenten, producten en klantadvisering. Ook imagostyling en de basis textielwarenkennis en assortimentskennis komen aan bod. Door middel van een interactieve ‘real life’ en virtuele leeromgeving word je als deelnemer voorbereid op de werkomgeving.

Als (nieuwe) medewerker kan jij de E-learning anytime, any place, anywhere volgen. Omdat deze opleiding wordt aangeboden als E-learning, kun je DRSSD op elke computer, tablet of mobiel met internetverbinding volgen.
 
Na het doorlopen van DRSSD ontvangt de deelnemer een certificaat waarmee kan worden aangetoond dat hij/zij over de juiste basiskennis beschikt voor een baan op de winkelvloer.

Kosten en inschrijving
Wanneer je je als individu wilt inschrijven zijn de kosten €40,00 p.p. excl. BTW, incl. online lesmateriaal. Voor werkgevers en grote groepen gelden er andere tarieven. Bekijk de tarieven hier.