24/03/2022 | Leestijd 2 minuten

Cursus of opleiding gedaan die relevant is voor je werk? Dan krijg jij een studiebonus!

Ga je dit jaar een erkende training of cursus doen, of heb jij er vorig jaar een afgerond? Als jij werkt in een mode-, sport-, schoenen- en lifestylewinkel, dan kom jij in aanmerking voor een bonus van 40 euro!

Cursus of opleiding gedaan die relevant is voor je werk? Dan krijg jij een studiebonus!

Het is belangrijk dat je in jezelf investeert. Daarom is er een studiebonus van 40 euro speciaal voor medewerkers die in een mode-, sportschoenen- of lifestylewinkel werken. De cursus of training hoeft niet persé betrekking te hebben op de branche waarin je werkt. Je kunt de studiebonus ook aanvragen als je er meer vaardigheden door hebt gekregen om je werk beter te kunnen doen. Of wanneer die extra opgedane kennis bijdraagt aan je persoonlijke ontwikkeling. 

Vraag aan die bonus!

De studiebonus kun je hier aanvragen. De voorwaarde is dat je werkt in een mode-, sportschoenen- of lifestylewinkel. Je uploadt jouw recent behaalde diploma of certificaat (dat kan van dit jaar zijn of vorig jaar) en ontvangt binnen 30 dagen de scholingsbonus van 40 euro op je bankrekening. Ben je lid van CVN Vakmensen of FNV? Dan ontvang je een bonus van 50 euro.

De uitvoering is in handen van trainingsbureau FHKN. FHKN verzorgt online trainingen – onder meer over veilig werken in de winkel en sociale hygiëne. De studiebonus is een initiatief van Stichting werknemersbelangen bestaande uit CNV Vakmensen en FNV.

Kijk ook eens op de pagina’s van het IOB en NL Leert Door voor subsidie op trainingen en opleidingen.

Meer weten?

Op het Youtubekanaal van Werk in de winkel staan interviews met medewerkers die een training of opleiding hebben gedaan via bijvoorbeeld NL Leert Door. Laat je inspireren door hun positieve ervaring!

Meer info