Mode opleidingen

Mode opleidingen: of je nu aan het begin van je carrière staat of al langer aan het werk bent, met een goede opleiding haal je het meeste uit je loopbaan. Wanneer je graag binnen de modebranche of retail aan de slag wilt zijn er verschillende opleidingen waar je uit kunt kiezen. Wat de juiste keuze is hangt af van de richting die je op wilt. Binnen de retail kun je verschillende cursussen volgen die van pas komen bij je loopbaan. Zo kun je succesvol leidinggeven leren of een cursus timemanagement volgen. Werk in de Winkel biedt je allerlei informatie over studeren in de mode.

HBO en MBO retail opleidingen

Wil je je verdiepen in de retail en precies te weten komen hoe je klanten scoort? Dan is een BBL retail opleiding misschien wel wat voor jou. Met zo’n MBO of HBO opleiding leer je alles over retail management, terwijl je daarnaast aan het werk bent. Meestal ga je dan 1 keer per week naar school en doe je de rest van de tijd ervaring op in een leerbaan. Wil je doorgroeien naar een hoger niveau? Dan ben je geknipt voor een HBO opleiding retail management. Met een Associate Degree volg je een tweejarige studie, gericht op de arbeidsmarkt. Het CUBE Fashion Management Traineeship is er voor gemotiveerde afgestudeerden die graag een tweejarig leertraject willen volgen om hun toekomstmogelijkheden op het gebied van management en leiderschap te vergroten.

Soorten opleidingen in de mode, fashion en styling

Als je een opleiding wil volgen in de richting van mode, fashion en styling heb je veel verschillende keuzes. 

  • HBO mode opleiding deeltijd
  • HBO mode styling opleiding
  • HBO mode opleiding deeltijd 
  • Amsterdam Fashion Academy 
  • Mode opleiding modevakschool

Wij geven je graag meer informatie over jouw opleidingsmogelijkheden zoals een HBO mode opleiding deeltijd 

Mode opleidingen tijdens je loopbaan

Door mode opleidingen tijdens je loopbaan te volgen kun je bij blijven in je vak. Op deze manier blijf je niet alleen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, maar kun je ook blijven doorgroeien. Binnen je huidige functie of juist naar een volgende functie. Dit heeft niet alleen voordelen voor jou, maar ook voor je werkgever. Met een Mode studieovereenkomst is het mogelijk dat de werkgever een deel van de opleiding vergoed.

Mode opleidingen tijdens je loopbaan

Door mode opleidingen tijdens je loopbaan te volgen, kan je bij blijven in je vak. Met een leer-werkbaan blijf je niet alleen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, maar kun je ook door blijven groeien binnen je huidige functie of juist naar een volgende functie. Dit heeft niet alleen voordelen voor jou, maar ook voor je werkgever. Met een Mode studieovereenkomst is het mogelijk dat de werkgever een deel van jouw opleiding vergoedt.

Retail cursussen en opleidingen

Als je niet meer de tijd of de energie hebt om een hele opleiding naast je werk te doen, kan je er ook voor kiezen om een cursus te volgen. Wil je bijvoorbeeld weten hoe je succesvol leiding geeft of leren hoe je op een efficiënte manier om kunt gaan met tijd en planningen? Er zijn genoeg retail opleidingen die je helpen het beste uit jezelf te halen. Heb je vragen over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij adviseren je graag.