Header image

Geldfit geeft je grip op je geld

Heb jij vragen over geld of moeite om rond te komen? Geldzorgen kunnen iedereen overkomen. Zeker nu prijzen blijven stijgen en de dagelijkse kosten steeds hoger worden. Helemaal niet zo vreemd dat je daar wat hulp bij kunt gebruiken. Retailorganisatie INretail werkt samen met Geldfit. Samen zorgen ze dat jij als werknemer in de retail-non-foodbranche financieel fit blijft of kan worden.

Het wordt het steeds moeilijker om ‘fit’ te blijven met onze financiën. Dat is helemaal niet zo vreemd, we hebben er allemaal last van. Op de site van Geldfit staat het vol praktische informatie, tools en tips om je geldzaken op orde te brengen of te houden. We lichten er een paar uit.

Wat is ‘geldfit’?

Heb jij genoeg inkomen om je hypotheek, zorgverzekering, boodschappen, mobiele telefoonabonnement en andere kosten te betalen? Of ben je aan het eind van de maand steeds blut? De balans tussen je uitgaven en inkomen, bepaalt hoe ‘geldfit’ je bent.  Om je financiële gezondheid op peil te houden, is het verstandig af en toe de balans opmaken. Hoe geld-fit ben jij eigenlijk? Doe deze makkelijke geldfit-test van Geldfit.nl en ontdek binnen 2 minuten wat jij kan doen. Liever een persoonlijk advies? Bel gratis 0800-8115.

Inzicht in je budget? Vraag gratis advies van de Geldcoach

Ook als je je geen geldzorgen hebt, kan het fijn zijn om inzicht te krijgen in jouw financiele plaatje. Zo kun je een hoop stress voorkomen. Als je wilt weten hoe je er er financieel voorstaat, dan kun je vrijblijvend en kosteloos sparren met een geldcoach van Werkprikkel.nl. Deze geldcoaches geven je financieel inzicht, tips en informatie. Zo krijg jij grip op je inkomsten en uitgaven. En, weet je precies wat je wel en niet met je budget kunt doen. 

Handige gids: energie

Hoge energieprijzen. We hebben er allemaal mee te maken. Hoe voorkom je dat het een probleem wordt? Op Geldfit vind je een online energiegids met alles wat je wilt weten over toeslagen, besparen of ondersteuning.

Loonbeslag: hoe werkt het?

Als je hoge schulden hebt, dan kun je te maken krijgen met loonbeslag. Loonbeslag betekent dat een schuldeiser je loon of uitkering kan opeisen. De deurwaarder legt beslag op je inkomen voordat het op je rekening staat. Hiermee wordt je schuldeiser betaald. Je bent niet de enige met loonbeslag. Het kan opluchten om je verhaal te doen bij je werkgever. Je hoeft niet bang te zijn dat na het gesprek iedereen van je problemen weet. Alles wat je aan je werkgever vertelt is vertrouwelijk. Wil je persoonlijk advies of je hart luchten? Bel dan gratis 0800-8115.

Online buddy

Zit je met je financiën in de knoop en kun je hulp gebruiken je geldzaken op orde te brengen? Dan kan een buddy handig zijn. Download gratis de app van fiKks, kies jouw persoonlijke buddy en vraag online om hulp.